Voleybol Türkiye - İtalya: 0-3

Türkiye - İtalya: 0-3

04.04.2017 - 23:15 | Son Güncellenme:

Voleybolda, 18 Yaş Altı Kız Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası'ndaki üçüncü maçında İtalya'ya 3-0 mağlup oldu.

Türkiye - İtalya: 0-3

Voleybolda, 18 Yaş Altı Kız Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası'ndaki üçüncü maçında İtalya'ya 3-0 mağlup oldu.

Haberin Devamı

Türkiye Voleybol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Hollanda'nın Arnhem kentinde devam eden şampiyonada, 1. Grup'ta yer alan milli takım, üçüncü maçında İtalya ile karşılaştı. Ay-yıldızlı ekip, İtalya'ya 25-11, 25-23 ve 25-22'lik setlerle 3-0 yenildi.

Milli Takım Başantrenörü Onur Çarıkçı, maçın ardından yaptığı değerlendirmede, "Özellikle ilk sette istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. İkinci sette toparlandık fakat oyunun kırılma anlarında istediğimiz hamleleri gerçekleştiremedik. Üçüncü setin ilk bölümünde gereken tepkiyi verdik ama bunu setin sonuna kadar sürdüremedik. Çok iyi hazırlandığımız bir karşılaşmadan mağlubiyetle ayrılmak tabii ki üzüntü verici fakat önümüzde 2 karşılaşma daha var." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Söz konusu iki maçı kazanıp hedefe doğru ilerlemek için ellerinden geleni yapacaklarını kaydeden Çarıkçı, "Yarın oynayacağımız Hollanda karşılaşmasına konsantre olacağız. Bu karşılaşmanın bizim için yeni bir başlangıç olacağına inanıyorum. Oyuncularıma güveniyorum. Gereken mücadeleyi son topa kadar göstereceklerine olan inancım tam." değerlendirmesinde bulundu.

18 Yaş Altı Kız Milli Takımı, 4. maçını yarın TSİ 20.00'de ev sahibi Hollanda ile yapacak.

Yazarlar