Trabzonspor Üç maç yetecek!

Üç maç yetecek!

21.02.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor, düzlüğe çıkabilmek için kendine üç maçı seçti. Bordo-mavililer ligde Mersin İdman Yurdu ile Kasımpaşa’yı, kupada da Antalyaspor’u yenip yola devam etmek istiyor

Üç maç yetecek

Trabzonspor, 10 günde düze çıkmak istiyor. Bu süreç içinde iki lig, bir de kupa maçı oynayacak olan bordo-mavililer, üç galibiyet alarak başarılı günlerine geri dönmeyi amaçlıyor. Lig tarihindeki en kötü dönemlerinden birini yaşayan bordo-mavililer, 27 puanla 12. sırada yer aldı. 23 Şubat Cumartesi günü 20 puanla düşme hattında bulunan Mersin İdmanyurdu deplasmanına çıkacak olan bordo-mavililer, 27 Şubat’ta sahasında Türkiye Kupası’ndaki son grup maçında Medical Park Antalyaspor’u ağırlayacak. Trabzonspor 3 maçlık zorlu dönemin son karşılaşmasını ise 4 Mart’ta deplasmanda Kasımpaşa ile yapacak.

Haberin Devamı

Kafkas’tan uyarılar
Kötü geçen sezonun tesellisi ve Avrupa kupalarına gitmenin anahtarı olarak görülen Ziraat Türkiye Kupası’na büyük önem veren Karadeniz ekibi, Antalyaspor’u yenip grup lideri olarak yarı final biletini almayı amaçlıyor. Mersin İdmanyurdu ve Kasımpaşa maçlarından da alınacak galibiyetlerin hem futbolcuların özgüvenlerini kazanmaları hem de taraftarın takımı sahiplenmesi adına önemli olduğunu vurgulayan Tolunay Kafkas, öğrencilerini de bu yönde motive etmeye çalışıyor.

El Amin imzaladı
Daha önce Beşiktaş ve Türk Telekom formaları giyen ABD’li basketbolcu Khalid El Amin, Erkekler Basketbol 2. Ligi takımlarından Trabzonspor’la anlaştı. Törenle sözleşme imzalayan El Amin, “Hedefleri olan bir takıma geldim. Benim de hedefim takıma katkı sağlamak ve Trabzonspor’un Beko Basketbol Ligi’ne yükselmesine yardımcı olmak” dedi. Fransa ekiplerinden Le Mans’tan transfer edilen 33 yaşındaki Khalid El Amin, daha önce Türkiye’de ligin en değerli oyuncusu seçilmişti.

Yazarlar