Trabzonspor Uğurcan Çakır için Galatasaray ve transfer açıklaması! 'Kulüplerle görüşüyoruz'

Uğurcan Çakır için Galatasaray ve transfer açıklaması! 'Kulüplerle görüşüyoruz'

15.05.2024 - 19:06 | Son Güncellenme:

Adı Galatasaray'la anılan Trabzonspor'un yıldız kalecisi Uğurcan Çakır'ın menajeri William D'Avila, yıldız futbolcunun geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

Uğurcan Çakır için Galatasaray ve transfer açıklaması Kulüplerle görüşüyoruz

Trabzonspor'un milli kalecisi Uğurcan Çakır, yakın dönemde menajerini değiştirdi ve yeni menajeri, milli eldivenin Trabzonspor'dan ayrılabileceğine vurgu yaptı.

Haberin Devamı

'KULÜPLERLE GÖRÜŞÜYORUZ'

Radyospor'a konuşan D'avila, "Uğurcan Çakır üst düzey bir kaleci. Biz şu anda onun adına Türkiye dışındaki kulüplerle görüşüyoruz. Galatasaray üst düzeyde bir kulüp; ama zaten kalecileri var. Galatasaray'la Uğurcan hakkında şu ana kadar konuşmadım. Avrupa'dan önemli kulüpler ve Suudi Arabistan'ın en iyi kulüpleriyle görüşüyoruz" dedi.

Trabzonspor altyapısından yetişen Uğurcan Çakır, bu sezon forma giydiği 40 karşılaşmasında kalesinde 49 gol gördü ve 12 maçta da kalesini gole kapattı.

28 yaşındaki başarılı kalecinin Trabzonspor ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027 yılına kadar devam ediyor.

'AVRUPA'DA OYNAMA DÜŞÜNCESİ VAR'

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, geçtiğimiz günlerde Uğurcan Çakır'ın geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulunmuştu. Doğan, "Uğurcan’ın Avrupa’da oynama düşüncesi var. Kendisine Avrupa’nın önemli kulüplerinden teklif gelirse yardımcı olacağımızın sözünü vermiştim. Şu an için resmi teklif olmasa da bazı kulüplerin bizle bağlantıya geçtiği doğrudur. Resmi bir şey geldikten sonra bunu konuşmak daha doğru olur" ifadelerini kullanmıştı.

Yazarlar