Skorer Ulusoy'a doktora

Ulusoy'a doktora

17.03.2004 - 00:00 | Son Güncellenme:

'Meliyorlar ama'

Ulusoya doktora



FUTBOL Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'a, Azerbaycan Hazar Üniversitesi tarafından fahri doktora unvanı veriliyor. Ulusoy yarın Bakü'de düzenlenecek olan törene Futbol Federasyonu yöneticileriyle birlikte katılacak.

MADDİ destek beklediklerini açıklayan Elazığspor Başkanı Baki Aydın, zengin iş adamlarına ilginç bir tepki gösterdi. Aydın, "Zenginlerimiz arada sırada meliyorlar, ama bir türlü süt vermiyorlar. Nedense hiç ortada yoklar" diye konuştu.

KONYASPOR Yönetimi, Fenerbahçe maçında disiplinsiz davrandığı gerekçesiyle Zafer Demir'i kadro dışı bıraktı. Tecrübeli futbolcunun PAF takımı ile birlikte antrenmanlara çıkacağı bildirildi.

HAFTA sonunda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Bursaspor'da en heyecanlı isim kuşkusuz Erol. Eski takımına karşı forma giyecek olan gurbetçi oyuncu, "Fenerbahçeliyim ama öncelikle ekmek yediğim takımı düşünürüm" dedi.

SAMSUNSPOR'UN tecrübeli çalıştırıcısı Erdoğan Arıca, dünyanın en az şut atan takımı olduklarını iddia etti. Arıca, "Oyuncularımı sürekli kaleye şut çekmeleri konusunda uyarıyorum. Ancak bu sorunu aşamadık" diye konuştu.

KTÜ Tıp Fakültesi'nde düzenlenen panele katılan Şenol Güneş, ilginç açıklamalar yaptı. Güneş, "Herkes bir fikri önce savunuyor, sonra sorguluyor. Fatih Terim de bunu yaşadı. Ona bırak git diyenler, şimdi kal diyor" yorumunu yaptı.

SPORDA Şiddet Yasa Tasarısı'nın 3 madde nedeniyle Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'den dönmesi üzerine çalışmalar yeniden başladı. GSGM Müdürü Mehmet Atalay, "Bu maddeleri gözden geçirip, yeniden düzenleyeceğiz" dedi.

İNGİLTERE Ligi'nde büyük düşüş yaşayan Manchester United, yeni sezonda yıldızlarını elinden çıkarmaya hazırlanıyor. Takımda değişlik yapmak isteyen Alex Ferguson'un, Giggs, Forlan ve Butt'ı yollamayı planladığı bildirildi.

İKİ yıldır ekonomik krizle boğuşan Lazio, iflas tehlikesiyle yine burun buruna geldi. Milano Borsası'ndan dün yapılan açıklamada, Lazio hisselerinin ikinci bir emre kadar işlemden kaldırıldığı belirtildi.

TÜRK atletizminin duayenlerinden Naili Moran, ölümünün 36. yılında Edirnekapı'daki kabristanında anıldı. Gençlik ve Spor İstanbul İl Müdürlüğü'nün düzenlediği törene Moran'ın ailesi ve atletizm camiasının ünlüleri katıldı.



SPOR


ÇIKAR İÇİN DEĞİL HİZMET İÇİN VARIM
At yarışları
Avrupa Ligleri
Efes'e destek
İkinci Lig Puan Durumu
Iverson'ın inadı
Filede dün
Luce'den çıkış formülü
Çok pas kumpası!
Galatasaray'ın askeri olacağım
İki maç al kupayı kap
Gençler'e operasyon
Kimi fedakâr!
Kimi cefakâr!
Yavuz'dan gönderme
Haber turu...
Papila ve Tatlı

Yazarlar