Trabzonspor Ünal Karaman: 'Benim yanımda yapamazlar'

Ünal Karaman: 'Benim yanımda yapamazlar'

27.04.2019 - 22:39 | Son Güncellenme:

Ünal Karaman, Fenerbahçe deplasmanında kaybettikleri 2 puana çok üzüldüklerini kaydedip, "Üzgünüm, keşke o pozisyon olmasaydı, keşke kazanarak dönseydik" dedi

Ünal Karaman: Benim yanımda yapamazlar

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, galibiyeti kaçıran taraf olduklarını aktardı. Tecrübeli teknik adam özellikle golün dakikasına üzüldüğünü belirtip, "Son saniyede gelen gol bizi üzdü. Biz sebepleri konuşacağız. Ama şartlar ne olursa olsun böyle bitmemeliydi, takımım için üzüldüm.

Haberin Devamı

İki tane kafacımızın barajda olması handikaptı. Üzgünüm, keşke o pozisyon olmasaydı, keşke kazanarak dönseydik" dedi.

Karaman, rakibin 10 kişi kalmasından sonra gol yemelerine değinip, "Bizim işimiz iş üretmek, zor dönemlerden geçtik. Hiçbir zaman içimizdeki ateşi kimseyle paylaşmadık. Oyuncularımın hep bir duruşu vardı. Harika bir takım oldular. Bu onların eseridir. Ama biz, eksiklerimiz yok sayamayız. Rakip eksik kalınca daha rahat pas yapacakken, anlamsız bir panik oldu. Bazen yorgunluk olumsuzluk verebiliyor. Beklediğimiz pas sayısının altında kaldık, yüksek toplardan korkuyorduk, ama çok basit pozisyonlarda bitiremedik. Son saniye içinde gol yedik, olmamalıydı" diye konuştu.

'Benim yanımda yapamazlar'

Haberin Devamı

Ünal Karaman, maç sonunda Volkan Demirel'in sözlerine karşı farklı bir çıkış yaptı. Böyle bir olayı bilmediğini aktaran Karaman, "Benim yanımda kimse rakibe saygısızlık yapmaz. Bu işin magazin boyutu. Biz aslanlar gibi mücadele ettik. Onun dışındaki boyutlar benim takımımın dışında. Ben oyuncularımla ilgili konuşurum" diye konuştu.