Skorer Üniversiteler plaj hentbol turnuvası sonuçlandı

Üniversiteler plaj hentbol turnuvası sonuçlandı

11.07.2010 - 16:27 | Son Güncellenme:

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde düzenlenen "13. Uluslararası Üniversiteler Yaşar Sevim Açık Plaj Hentbol Turnuvası"nda "Açık" kategorisinde bayanlarda "Muratpaşa Belediyesi", erkeklerde "Köyceğiz Belediyesi" şampiyon oldu.

Üniversiteler plaj hentbol turnuvası sonuçlandı

Köyceğiz Belediyesi Delta Plajı’nda düzenlenen turnuvada, "Üniversiteler" kategorisinde 9 bayan, 16 erkek, "Açık" kategorisinde ise 4 bayan, 5 erkek takımı mücadele etti.

"Açık" kategorisinde şampiyon olan bayanlarda Muratpaşa Belediyesi, erkeklerde ise Köyceğiz Belediyesi, kupa ve madalyalarını aldılar.

Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları, Muğla Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Okay Nazlı, Türkiye Hentbol Federasyonu Altyapı Sorumluları Mustafa Seler ve Tuncay Ereksen, Muğla İl Genel Meclisi Üyesi Burak Erbay, Köyceğiz İlçe Emniyet Müdürü Zeki Taşkıran ve Turnuva Organizasyon Koordinatörü Kemal Durak tarafından verildi.

Üniversite Sporları Federasyonu Genel Sekreteri Erdoğan Çelebi, gazetecilere yaptığı açıklamada, Köyceğiz’in çok büyük bir organizasyona ev sahipliği yaptığını ve bunu da başarıyla gerçekleştirdiğini söyledi. Çelebi, "Turnuvaya 34 takımla birlikte 340 sporcu katıldı. Çok keyifli maçlar izledik. Burada Köyceğiz Belediyesi’nin ve Hentbol Federasyonu’nun büyük katkıları oldu. Tüm maçlarını centilmence oynayan sporcularımıza ve bu organizasyonda bizleri yalnız bırakmayan Köyceğiz halkına teşekkür ediyorum" dedi.