Beşiktaş Valerien Ismael'den Rosier tepkisi!

Valerien Ismael'den Rosier tepkisi!

01.05.2022 - 19:25 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, 3-2’lik Kayserispor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, 3-2’lik Kayserispor galibiyetinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

Ismael şöyle konuştu: "Henüz daha tatile çıkmadık. Bu oyunu yüzde 80 ile oynayamayız. Önemli bir Fenerbahçe maçı var. Forma giyen herkes elinden geleni vermeli. Derbiyi düşünmeden bu maçı oynamalıydık. İkinci yarıda güçlü bir karakter gösterdik. Takımı tebrik ederim. Bu maçta 10 numara ile oynadık. Bloklar arasında daha fazla topla buluştuk. Çift santrforla oynadık, daha baskılıydık. Rakipler, bize karşı daha farklı oynamaya başladı ve biz de bunu yaptık. Sonuç aldık."

'ROSIER O SARI KARTI GÖRMEYEBİLİRDİ'

Fransız teknik adam son olarak gördüğü sarı kartla Fenerbahçe derbisinde cezalı duruma düşen Valentin Rosier için ise, "O sarı kartı görmeyebilirdi. Bu kabul edilemez. Sistem için çok önemli. Hatta en önemli oyuncumuz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

'İLK YARI BİZİ TATMİN ETMEDİ'

Ismael sözlerini şöyle sürdürdü: “Önemli bir galibiyet. Bugün iki farklı performans gösterdiğimizi söyleyebilirim. İlk yarı bizi tatmin etmeyen mantalite ile oynadık. Kayseri’ye gelip burada yüzde 80 performans ile oynayamazsınız. Bir sonraki maçımızın Fenerbahçe maçı olduğu ve bu maçın önemiyle ilgili futbolcularımızın orayı düşündüğünü hissettim ama bunun için zamanımız olduğunu, bugün burada Kayserispor maçından dolayı bulunduğumuzu hep konuştuk. Mantalitemizi daha da yükseltmemiz, daha da iyileştirmemiz, değiştirmemiz gerektiğinden bahsettik. Bir sonraki haftaya en iyi hazırlığın bugün burada galibiyet olması gerektiğini konuştuk. Bugün gösterdiğimiz reaksiyondan dolayı çok memnunum, çok mutluyum. Özellikle kulübenin katkısından dolayı çok memnun olduğumu söyleyebilirim. Nkoudou’nun bugün çok iyi bir performans gösterdi. Bize 3 puanı getiren bir performans gösterdi. İstatistiklere baktığımız zaman 3’üncü deplasman galibiyeti. Bu gerçekten çok yetersiz. Beşiktaş için yeterli sonuç değil. Bugün özelinde 3 puan aldığımız için mutluyuz” diye konuştu.

Valerien Ismaelden Rosier tepkisi