Basketbol Van için 1'iz

Van için 1'iz

26.09.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sarı-kırmızılı ekibin projesi kapsamında şehre gelen erkek, kadın ve tekerlekli basketbol takımları kente moral verdi. Öğrencilerle de buluşan sporcular, çocuklara sportif malzeme desteğinde de bulundu

Van için 1iz

G.SARAY, depremde zarar gören Van halkına moral için dün basketbol takımlarıyla birlikte şehre bir günlük ziyarette bulundu. ‘Van için 1’iz’ projesi kapsamında erkek, kadın ve tekerlekli basketbol takımları ile birlikte yönetim kurulu üyeleri Emir Sarıgül ve Sedat Doğan, G.Saray İcra Kurulu Başkanı Lütfi Arıboğan da kafilede yer aldı.

Haberin Devamı

GÜN boyunca etkinliklere katılan sporcular, öğrencilerle de biraraya gelirken spor malzemeleri de dağıtıldı. Düzenlenen basın toplantısında konuşan vali yardımcısı Mehmet Yüzer, G.Saray’ın şehre büyük bir moral verdiğinin altını çizdi. Projeyi hayata geçiren isimlerden Emir Sarıgül ise Türkiye’de spor kulüplerinin sosyal sorumluluk bilincini de yaymak durumda olduğunu belirterek, “Bu çerçevede Van için hepimiz 1’iz demek adına güzel şehrimize geldik. Türk insanı gönle hitap edilmeyi sever. Biz de burada bu yönde bir çalışma yaptık” ifadelerini kullandı.

KAFİLEDE yer alan bir diğer yönetici Sedat Doğan da toplumdan aldıklarını yeniden topluma vermek için çalıştıklarının altını çizerek şu ifadeleri kullandı: “Belki maddi yaraları devletimiz sardı ama manevi olarak yardımcı olmak istedik.

Haberin Devamı

‘BÜTÜN?TAKIMLAR?İÇİN’
BuraYA belki G.Saray forması ile geldik ama bütün takım taraftarları için buradayız. Getirdiğimiz malzemeleri yardım malzemeleri olarak değil, spor yapmak için ihtiyaç olan malzemeler olarak nitelendirebiliriz.”

Basketbol şubesi olarak Van’da büyük ilgiyle karşılaşan erkek, kadın ve tekerlekli basketbol takımları özel tişörtleriyle fotoğraf da çektirdi. Öğle yemeği sırasında İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’le de tesadüfen karşılaşan sarı-kırmızılılar, bakana 52 numaralı G.Saray forması hediye ettiler.

G.SARAY FORMASI İÇİN SÖZ?ALDILAR!

Yönetici Sedat Doğan da çocuklara yaptıkları malzeme yardımının ardından miniklerden söz aldı... “İlerde sizlerden biri de bu formayı giyebilir. Bunu yapmak için bana söz verin” diyerek moral dağıttı.

Yazarlar