Magazin Venezuelalı modelden skandal iddia! 'Ronaldo ile bir gece geçirdim'

Venezuelalı modelden skandal iddia! 'Ronaldo ile bir gece geçirdim'

03.03.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Venezuelalı model Georgilaya, Instagram hesabından Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo ile bir gece geçirdiğini iddia etti. Ronaldo'dan açıklama geldi. İşte detaylar...

Venezuelalı modelden skandal iddia Ronaldo ile bir gece geçirdim

Georgilaya, Portekiz'in Dünya Kupası'na gitmek için Brezilya ile oynacakları play-off maçı öncesi Ronaldo ile cinsel ilişkiye girdiğini iddia etti.

Haberin Devamı

Genç kadın, Portekizli oyuncularla selfie çektikten sonra, Cristiano Ronaldo'dan onu odasına davet eden bir yazılı mesaj aldığını söyledi.

Venezuelalı modelden skandal iddia Ronaldo ile bir gece geçirdim

Instagram fenomeni yaptığı açıklamada, "Mesajı okuduğumda oraya gidersem konuşur, birbirimizi daha iyi tanırız ve daha fazla fotoğraf çekeriz diye düşündüm. Birlikte bir gece geçirdik. Buna ben de izin verdim. Ronaldo'nun şöhreti ve gücü tarafından manipüle edildiğimi hissettim" dedi.

Cristiano Ronaldo ise menajeri aracılığıyla bu duruma tepki göstererek Georgilaya'nın iddialarını kesin bir dille yalanladı.

Venezuelalı modelden skandal iddia Ronaldo ile bir gece geçirdim

Portekiz Correio da Manha gazetesinin haberine göre, Ronaldo cephesi, "Bu kesinlikle yanlış ve karalayıcı bir itham." ifadelerini kullandı.

Instagram'da yeni video yayınlamayan Georgilaya ise şifreli bir mesajla bu yalanlamaya cevap verdi: "Bugün uğruna ağladığım her şeyin şerefine gülümsüyorum."

Haberin Devamı