Beşiktaş Vincent Aboubakar vurgusu! 'Duygusal bir oyuncu'

Vincent Aboubakar vurgusu! 'Duygusal bir oyuncu'

07.05.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın forveti Vincent Aboubakar, formda performansını Antalyaspor maçında devam ettirdi. Kamerunlu santrforun muhteşem istatistiğini spor yorumcuları değerlendirdi. Tolga Zengin, Vincent Aboubakar'la ilgili 'Duygusal bir oyuncu' ifadelerini kullandı.

Vincent Aboubakar vurgusu Duygusal bir oyuncu

Süper Lig'in 33'üncü haftasında Beşiktaş'ın Antalyaspor deplasmanından 3-1 galip ayrıldığı mücadelede Vincent Aboubakar'ın performnası dikkat çekti. Kırmızı-beyazlılar karşısında duble yapan Kamerunlu forvet, usta isimlerin övgüsünü topladı.

Haberin Devamı

Vincent Aboubakar hakkında konuşan isimler arasında Tolga Zengin de yer aldı. Beşiktaş'ın eski futbolcusu, Kamerunlu forvetle ilgili 'Duygusal bir oyuncu' dedi. İşte ayrıntılar...

Vincent Aboubakar vurgusu Duygusal bir oyuncu

SON HAFTALARIN YILDIZI

Beşiktaş'ın ara transfer ve tescil döneminde bonservis bedeli ödemeden kadrosuna dahil ettiği Vincent Aboubakar, son 9 maçta gösterdiği performansla yıldızlaştı. Kamerunlu santrfor, Mart ayından bu yana Spor Toto Süper Lig'de en fazla gol atan oyuncu oldu.

Vincent Aboubakar, Mart ayından bu yana Beşiktaş'ın oynadığı 9 maçta rakip fileleri 10 kez havalandırma başarısı gösterdi. Başarılı forvet aynı zamanda takım arkadaşlarına 1 gol pası verdi.

Vincent Aboubakar; Ankaragücü, Başakşehir, İstanbulspor, Fenerbahçe, Ümraniyespor ve Galatasaray'a 1'er gol atarken Giresunspor ve Antalyaspor ağlarını 2'şer kez havalandırdı.

Haberin Devamı

Vincent Aboubakar vurgusu Duygusal bir oyuncu

Kamerunlu forvetin performansını usta isimler yorumladı. Güntekin Onay, Vincent Aboubakar'la ilgili şu ifadeleri kullandı: "Aboubakar ligi sallamaya devam ediyor. 9 maçta 10 gol atmış. Her alanda birinci sırada. Daha çok bireysel goller atıyor."

Beşiktaş'ın efsane isimlerinden Feyyaz Uçar, Vincent Aboubakar'ın performansına dair, "Aboubakar'ın en önemli özelliği kendine pozisyon hazırlaması. Boş kaleye golü yok. Alıyor, sürüyor, diripling yapıyor. Attığı gollerin hiçbiri kolay goller değil. Hep bir kişi eksiltiyor. Sonra vuruyor. Bu bir yetenek" yorumunda bulundu.

Vincent Aboubakar vurgusu Duygusal bir oyuncu

Aboubakar'ın sezon başında gelmesi halinde 25-26 civarında gol atabileceğini belirten İlker Yağcıoğlu, "Ortada hiç pozisyon yokken gol atabiliyor. 9 maçta 10 gol, 35 gole denk gelir. Ligin başından itibaren baktığımızda yüksek bir istatistik. Sezon başı gelseydi çok kolay 25-26 golü bulmuştu" açıklamasını yaptı.

Beşiktaş'ın eski futbolcularından Tolga Zengin ise, "Aboubakar, Valerien Ismael'den dolayı 25-26 golü bulamayabilirdi. Birçok oyuncu bulamadı çünkü. Aboubakar için doğru hoca çok önemli. Duygusal bir oyuncu" dedi.

Yazarlar