Beşiktaş Vincent Aboubakar'ın menajeri sert çıktı! 'Tam bir saçmalık'

Vincent Aboubakar'ın menajeri sert çıktı! 'Tam bir saçmalık'

14.12.2023 - 19:09 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan futbolcular arasında yer alan Vincent Aboubakar'ın menajeri konuştu. Pini Zahavi, Kamerunlu forvetin takımla birlikte antrenmanlara çıkacağını açıkladı.

Vincent Aboubakarın menajeri sert çıktı Tam bir saçmalık

Samet Aybaba'nın raporu doğrultusunda Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan futbolculardan Vincent Aboubakar'ın menajeri açıklamalarda bulundu. Kamerunlu futbolcunun menajeri Pini Zahavi, Radyospor'a verdiği röportajda Vincent Aboubakar'ın Paris'e gittiği dönemle ilgili şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

"Vincent Aboubakar'ın ailevi sorunlarını gerekçe göstererek Paris'e gitti. Aslında orada saç ektirdiği, sonra da saçına zarar gelmemesi için antrenmanlara çıkmadığı yönündeki haber, koca bir yalandan ibaret. Tam bir saçmalık."

Vincent Aboubakarın menajeri sert çıktı Tam bir saçmalık

Vincent Aboubakar'ın yönetimle görüştüğünü ve yeniden takımla birlikte antrenmanlara başlayacağını vurgulayan Pini Zahavi, "Vincent Aboubakar atrenmanlara dönecek. Ortada büyük bir yanlış anlama var. Beşiktaşlı yetkililer bu konuda Vincent'le konuştular. Tekrar takımla antrenmanlara başlayacak" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ta bu sezon 22 maça çıkan Vincent Aboubakar, 11 gol ve 3 asistlik performans sergiledi. Siyah-beyazlılarla sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek Kamerunlu forvetin güncel piyasa değeri 7 milyon euro.

Haberin Devamı