Milli Takım Vincenzo Montella: Umarım büyük hayallere birlikte yürürüz!

Vincenzo Montella: Umarım büyük hayallere birlikte yürürüz!

25.03.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Montella, Avrupa Şampiyonası’na sayılı günler kala takımın son durumunu değerlendirdi, “Hayallerimiz var ve o hayallerle yaşıyoruz. Umarım büyük hayallere birlikte yürürüz” ifadelerini kullandı.

Vincenzo Montella: Umarım büyük hayallere birlikte yürürüz

Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında yarın Avusturya ile özel bir maç yapacak olan A Milli Futbol Takımımız’da Teknik Direktör Vincenzo Montella takımın son durumunu değerlendirdi. İtalyan çalıştırıcı şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

"Herkes Avrupa Şampiyonası’na katılmak ister. Bütün hazırlıklarımız son sürat devam ediyor. Hayallerimiz var ve o hayallerle yaşıyoruz. Umarım büyük hayallere birlikte yürürüz. Rekabet seviyemiz çok yüksek. Son hazırlık maçında iyi performans verdik diyebilirim."

Montella forvet konusuna da değinirken Arda Güler’in son durumunu da açıkladı. 'Gol atan forvet olması değil de ne kadar çok gol atabilen bir takım olursak o kadar iyi' diyen tecrübeli çalıştırıcı, "Orta saha da atabilir, forvet de. Gol her zaman goldür. Avrupa Şampiyonası’nda katıldığımızda sadece 23 futbolcu seçebileceğiz, 2-3 tane farklı pozisyonlarda oynayabilen oyuncular faydalı olacaktır. Arda’nın Real Madrid’de biraz daha süre alması, oynaması bizim için daha iyi olur" diye konuştu.

Haberin Devamı

AVUSTURYA UYARISI

Slovakya-Avusturya maçını izleyen A Milli Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, yarın oynayacakları maç konusunda öğrencilerini uyardı, skora değil sisteme önem verdiklerini anlattı. Önceki gün oynanan ve Avusturya’nın 2-0 üstünlüğüyle sonuçlanan karşılaşmanın bir analizini yapan İtalyan teknik adam, deplasmanda olmalarına rağmen rakiplerinin iyi bir mücadele ortaya koyduğunu, kendi maçlarının da zor geçeceğini anlattı.

MİLLİLER VİYANA YOLCUSU

Macaristan yenilgisinin ardından üç gün Budapeşte’de çalışmalarını sürdüren A Millilerimiz, Avusturya maçı için bugün Viyana’ya geçecek. Türkiye saatiyle 17.30’da yola çıkacak olan ay-yıldızlı kafile, yarınki maç için Avusturya’da olacak. Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde dün çalışan Milliler, karşılaşmanın ardından Türkiye’ye dönecek.