Türkiye Haberleri Vincenzo Montella'nın Hakan Çalhanoğlu şaşkınlığı! 'Belki dünyanın en iyisi'

Vincenzo Montella'nın Hakan Çalhanoğlu şaşkınlığı! 'Belki dünyanın en iyisi'

16.05.2024 - 19:00 | Son Güncellenme:

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, EURO 2024 öncesi suskunluğunu bozdu. İtalyan teknik direktörün Hakan Çalhanoğlu ile ilgili şaşkınlığı dikkat çekti.

Vincenzo Montellanın Hakan Çalhanoğlu şaşkınlığı Belki dünyanın en iyisi

A Milli Futbol Takımı'nın da yer alacağı 2024 Avrupa Şampiyonası'na sayılı günler kala Vincenzo Montella açıklamalarda bulundu. Avrupa Şampiyonası için geri sayıma geçildiği dönemde World Soccer Dergisi'ne konuşan Vincenzo Montella çarpıcı ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

Hırvatistan maçındaki galibiyetin ivmesinden yararlandıklarını belirten Vincenzo Montella, "İlk amacımız turnuvaya katılmaktı ve bunu gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

EURO 2024'e Almanya'nın ev sahipliği yapmasının Türk taraftarlar için özel olacağını vurgulayan Vincenzo Montella, turnuvada ev sahibi gibi hissedeceklerinden emin olduğunu dile getirdi.

"BELKİ DÜNYANIN EN İYİSİ"

Hakan Çalhanoğlu ile ilgili olumsuz eleştirilerin hatırlatılmasının ardından Hakan Çalhanoğlu, "Hakan şu an mevkisinde sadece İtalya'nın değil belki dünyanın en iyisi ve müthiş bir oyun okuma zekâsına sahip" diye konuştu.

EURO 2024'te Almanya'nın yanı sıra İngiltere, İspanya ve Belçika'nın şansının yüksek olduğunu vurgulayan Vincenzo Montella, Fransa'nın bu takımlardan bir adım daha önde olduğunu belirtti. World Soccer Dergisi'nde A Milli Futbol Takımı için yapılan analizde şu ifadeler kullanıldı:

Haberin Devamı

"Son maçlarda alınan istenmeyen sonuçlara rağmen Türkiye'nin, turnuvadan umutlu olmak için yeterli nedenleri var."