Trabzonspor Vitor Hugo: Golümü anneme armağan ediyorum

Vitor Hugo: Golümü anneme armağan ediyorum

12.03.2023 - 18:40 | Son Güncellenme:

Trabzonspor'un yıldızı Vitor Hugo, Adana Demirspor maçındaki galibiyeti değerlendirdi.

Trabzonspor'un Adana Demirspor'u 4-1 mağlup ettiği maçta fileleri havalandıran Vitor Hugo açıklamalarda bulundu. Bordo-mavililerden ayrılan Abdullah Avcı'ya veda eden Vitor Hugo, "Abdullah Hoca ve ekibine teşekkür ederim. Birçok şey başardık. Bana kattıkları için de teşekkürler" dedi.

Haberin Devamı

Adana Demirspor'un zorlu bir rakip olduğunu belirten Brezilyalı stoper, "Bu maçı kazanmak güzel. Rakibimiz iyi bir takımdı, belki de puan tablosunda rakiplerimizden biriydi. Kazanmamız gerekiyordu. Onlar 10 kişi kaldı ama biz sıkıntı yaşadık" diye konuştu.

Orhan Ak ile devre arasındaki konuşmalarını anlatan tecrübeli futbolcu, "Devre arası Orhan Hoca ile konuştuk ve baskıyı değiştirdik. Gol atarak katkı da benim için önemliydi. Taraftarlara da teşekkür ederim. Geçen hafta Ümraniyespor maçında olmak isterdim ama Brezilya'da işlerim vardı, onları halettim. Taraftara ve ayrıca başkana teşekkür ederim. Hak ettiğimiz şampiyonluğu onunla yakaladık" ifadelerini kullandı.

Son olarak attığı golü annesine armağan eden Vitor Hugo, "Annem Brezilya'da zor bir dönem geçiriyor. Golümü ona armağan ediyorum. Herkesin de ona dua etmesini rica ediyorum" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı