Trabzonspor Vittek’e veto

Vittek’e veto

19.01.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzon’da gözden çıkarılan Slovak golcünün, Ünal Karaman’ın,“Bir şans daha verilmesi lazım” görüşü ardından takımda kaldığı belirlendi

Vittek’e veto

Kadrosunda 12 yabancı oyuncusu bulunan Trabzonspor’da, devre arasında gönderilmesi beklenen Robert Vittek’in, yardımcı antrenör Ünal Karaman’ın isteğiyle takımda kaldığı ortaya çıktı. Karaman’ın onayını alan Slovak golcü sezon sonuna kadar kalmayı garantiledi.
Ünal Karaman’ın, “Bir şans daha verilmesi gerekir” diyerek, Vittek’ten umudunu kesen Teknik Direktör Şenol Güneş’i ikna ettiği kaydedildi. Tecrübeli forvetin, Karadeniz ekibinin, Ziraat Türkiye Kupası’nda oynadığı karşılaşmalarda ortaya koyduğu performansla yeniden göze girdiği vurgulandı.
Şenol Güneş ile Ünal Karaman’ın, Vittek konusunda yaptığı son toplantıda, Slovak futbolcunun önemli bir alternatif olarak kadroda tutulmasına karar verildiği ifade edildi. Forvetler Janko ve Henrique’nin fazla güven vermemesi nedeniyle bu kararın alındığı belirtildi.
Trabzonspor, Karabükspor maçının son çalışmasını dün yaptı. Kupadaki Mersin İdmanyurdu sınavında sakatlanan ve sağ üst adalesinde çekme belirlenen kaleci Tolga’nın bugün dinlendirileceği bildirildi. Bu arada bordo-mavili takımda Janko, Yasin, Soner ve Serkan sarı kart cezası sınırında bulunuyor. Bu oyuncular kart görmeleri halinde Sanica Boru Elazığ maçında cezalı duruma düşecek.

Haberin Devamı

Güneş’ten destek

Trabzonspor camiası, gazeteci Hasan Al’ın, “Kupa Başbakan’da” kitabının imza gününde buluştu. Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’ndeki törene Şenol Güneş de katıldı. Güneş, “Bizim kimseyle kavgamız yok. Doğrudan ve adaletten yanayız” dedi.

Yazarlar