Şampiyonlar Ligi Xavi Hernandez: Paris Saint Germain hala eşleşmenin favorisi!

Xavi Hernandez: Paris Saint Germain hala eşleşmenin favorisi!

11.04.2024 - 00:57 | Son Güncellenme:

Paris Saint Germain'i deplasmanda 3-2 mağlup eden Barcelona'da teknik direktör Xavi Hernandez açıklamalarda bulundu.

Xavi Hernandez: Paris Saint Germain hala eşleşmenin favorisi

Barcelona Teknik Direktörü Xavi Hernandez, Paris Saint Germain deplasmanında 3-2 kazandıkları karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Haberin Devamı

Sakin kalmaları gerektiğini belirten Xavi Hernandez, "Dünyanın en iyi takımlarından birini yendik ama sakin kalmalıyız" dedi.

Paris Saint Germain'in hala favori olduğunu vurgulayan Xavi Hernandez, "Paris Saint Germain hala eşleşmenin favorisi, Barcelona'da galip gelmek zor olacak" ifadelerini kullandı.

Bu galibiyetin Barcelona için önemine dikkat çeken Xavi Hernandez, "Şampiyonlar Ligi'nde son dönemde zor yıllardan geçtik. Bu galibiyet, Barcelona'nın hala hayatta olduğunu gösteriyor" açıklamasını yaptı.

Pedri'nin gösterdiği performansa parantez açan Xavi Hernandez, "İkinci yarının ilk dakikalarında konsantrasyonumuzu geliştirmemiz gerekiyor. Çok zorlaşan bir ikinci yarı başlangıcının ardından toparlanmayı başardık. Maçtan önce Pedri ile konuştum ve onun yarım saat oynaması konusunda anlaştık. Bize orta sahada ihtiyacımız olan sakinliği verdi" diye konuştu.

Haberin Devamı

Raphinha'nın performansına vurguda bulunan Xavi Hernandez, ""Raphinha heyecan verici bir oyun ortaya koyuyor. Kişiliği, hareketleri, pozisyon alışı, ön alan baskısı... Bize çok şey katıyor" ifadelerini kullandı.