Skorer Yardımcı uyarısı

Yardımcı uyarısı

23.11.2008 - 01:46 | Son Güncellenme:

Sadri Şener, orta hakemleri tartışmak yerine yardımcı hakemlerin eğitim düzeyinin artmasının, hataları daha da azaltacağını savundu

Yardımcı uyarısı

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, geçmişteki olaylı Sivasspor maçını unuttuklarını söyledi, “Centilmence bir havada geçecek karşılaşmadan üç puanla ayrılmak istiyoruz” dedi.
Şener, Hakkari’nin Şemdinli ilçesindeki Aktütün Jandarma Karakolu’na teröristlerce düzenlenen saldırıda yaralanan ve bir ayağını kaybeden Gazi Piyade Onbaşı Bayram Yıldırım ile İngiltere’de yapılan Büyükler Avrupa Şampiyonası’nda üçüncü olan boksörler Abdulkadir Köroğlu ve Ferhat Pehlivan’ı makamında kabul etti.
Hakemlerden bir şikayetleri olmadığını da vurgulayan Başkan Şener, “Hakemlerden bir şikayetimiz yok. Genel olarak bakıldığı zaman, hep orta hakemler konuşuluyor. Bence yardımcı hakemlerin eğitim düzeyini artırmak daha şık olur. Böylece daha az hata olur, diye düşünüyorum” dedi.
Şener, Hidro Elektrik Santrali Projesi için de şunları söyledi: “Kim en uygun fiyatı verirse ihaleyi o alır. Ben inşaat yüksek mühendisiyim. Yüksek lisansımı, sudan elde edilen elektrik enerjisi üzerinde yapmıştım. Bildiğim bir konu.”

Haberin Devamı

İdeal 11 sahada
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Sivasspor karşısında ideal 11’iyle sahaya çıkacak. Kaleci Tolga dışında eksiği bulunmayan bordo-mavili ekipte, geçen haftaki Gençlerbirliği maçında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Selçuk ile kart cezalısı olduğu için son karşılaşmada oynamayan Serkan, Sivas maçında görev yapacak. Yanal, bu nedenle Tayfun ve Ceyhun’u yedekte bırakacak, Yattara’ya bu maçta da ilk 11’de forma verecek.

Yazarlar