Diğer Yeni yıla Misli'de kazanarak başladı, 2 maçta tam 390.15 oran tutturdu…

Yeni yıla Misli'de kazanarak başladı, 2 maçta tam 390.15 oran tutturdu…

02.01.2024 - 11:52 | Son Güncellenme:

Misli üyeleri yeni yılda da kazanmaya devam ediyor. Bir Misli üyesi, 2 maça skor tahmini yaparak yüksek oranlı tercihlerde bulundu. Aynı zamanda, Misli üyelerinin kupon paylaşımı ve yorumlar yaptığı aynı zamanda puanlar kazandığı Misli Arena’da kuponunu diğer üyelerle paylaştı.

Yeni yıla Mislide kazanarak başladı, 2 maçta tam 390.15 oran tutturdu…

Siz de hemen Misli’ye üye olarak süper oran farkıyla maçlara daha yüksek oranlarla oynayabilir; canlı yayınlarla maçların heyecanını daha fazla yaşayabilirsiniz. Misli, yeni üyelerine anında 50 TL kazanma şansı da sunuyor.

Haberin Devamı

İlk maçına 4-1 skor oynadı, goller ikinci yarıda geldi…

Misli üyesi, kuponundaki ilk maçta Yunus Akgün’ün de forma giydiği Leicester City’e güvendi. İngiltere Championship’te oynanan Leicester – Huddersfield maçına “4-1” skor oynayan üye için ilk yarı pek istediği gibi gitmedi. Maçtaki ilk gol 40. dakikada geldi ve ev sahibi ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

İkinci yarı maç hızlı başladı ve Leicester skoru 2-0’a getirdi. Bu gol, kupon adına da oldukça kritik oldu. Baskısını sürdüren Leicester City, 61’de farkı 3’e çıkardı. Sadece 2 dakika sonra Huddersfield, rakibine cevap verdi ve skor 3-1 oldu. Üye artık ev sahibinden gelecek golü beklemeye başladı. 77. dakikada sahneye oldukça iyi bir sezon geçiren Stephy Mavididi çıktı ve takımı adına 4. golü attı. Maçta başka gol çıkmadı ve Leicester City rakibini 4-1 mağlup etti. İlk maçını doğru tahmin eden üye “15.30” oran bilmiş oldu.

Haberin Devamı

Anfield’da unutulmaz bir maç oynandı, Salah kuponu getirdi…

Misli üyesi, kuponundaki diğer maçta İngiltere Premier Lig’de oynanan Liverpool – Newcastle United karşılaşmasına “4-2” skor oynadı. Maçın ilk yarısı tıpkı Leicester – Huddersfield maçı gibi iyi gitmedi. 18. dakikada Luis Diaz’ın golü ofsayt gerekçesiyle VAR tarafından iptal edildi. 22. dakikada ev sahibi penaltı kazansa da Mohamed Salah, penaltı atışından yararlanamadı. Liverpool, maç genelinde Premier Lig’de gol beklentisi rekorunu kırsa da ilk yarıda gol atamadı. Konuk ekibin de 36. Dakikada attığı gol iptal edildi ve ekipler soyunma odasına 0-0’la gitti. Kupon çok zora girdi, ikinci yarı tam 6 gol gerekliydi.

İkinci yarıda şanssızlığını kıran Liverpool’da Salah, gol perdesini açarak takımını öne geçirdi. Newcastle da ikinci yarıda oyuna dahil oldu ve çok geçmeden 54. dakikada Isak’ın golüyle skoru eşitledi. Maç bir süre bu skorla devam etti; 74. dakikada Liverpool, Curtis Jones’un golüyle yeniden öne geçti. Maçta tempo iyice yükseldi ve bu golden 4 dakika sonra Gakpo, farkı ikiye çıkardı. Art arda gelen goller Misli üyesini umutlandırdı.

Heyecanı iyice artıran gol ise Newcastle’dan geldi. Defans oyuncusu Sven Botman, attığı golle takımını umutlandırdı ve maç 3-2’ye geldi. Ancak 86. dakikada verilen penaltı hem maçın hem kuponun kaderini belirledi. Topun başına geçen Salah, bu sefer hata yapmadı ve Liverpool 4-2 öne geçti. Maç da bu skorla sona erdi ve üye bu maçta da “25.50” oran yakaladı.

Haberin Devamı

Misli üyesi böylece 2 maçta tam 390.15 oran tutturarak 100 TL’ye 38 bin 623 TL kazanmış oldu ve bu kuponuyla Misli Arena’da günün “En İyi 20” kuponu arasında yer aldı.

Siz de Misli’ye sadece üye olarak Misli Arena’da kuponlarınızı paylaşabilir, İddaa bilginizi konuşturarak “Krallar” arasındaki yerinizi alabilir ve Arena Puanları kazanabilirsiniz. Ayrıca sadece Misli’de yer alan “Canlı Sohbet” özelliği ile maçlar oynanırken diğer üyelerle maçları değerlendirme şansını da yakayabilirsiniz.

İşte Misli üyesinin Misli Arena’da hem kazandığı hem de kazandırdığı o kupon…

Yeni yıla Mislide kazanarak başladı, 2 maçta tam 390.15 oran tutturdu…

Yazarlar