Milli Takım 'Yerli Haaland' Bertuğ Yıldırım milli takımda coştu!

'Yerli Haaland' Bertuğ Yıldırım milli takımda coştu!

13.09.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

A Milli Takım, özel maçta Japonya'ya 4-2 mağlup olurken Türkiye adına sevindirici kısım yeni golcümüz Bertuğ Yıldırım'ın performansı oldu.

Yerli Haaland Bertuğ Yıldırım milli takımda coştu

A Milli Takım'da Bertuğ Yıldırım'ın performansı parmak ısırtıyor. Dün oynanan Japonya maçında Türkiye adına sevindiren kısımlardan biri Bertuğ'un gollerine devam etmesi oldu.

Haberin Devamı

VOLKAN 'YERLİ HAALAND' DEDİ
Volkan Demirel, Bertuğ Yıldırım'a övgülerde bulunarak, "Hatay'a geldiğimizde de Bertuğ örneğini vereceğim. Bertuğ 20 yaşında bir genç. Ama acayip bir fizik kalitesi, acayip bir bitiriciliği, acayip bir enerjisi, bitmek bilmeyen bir gücü var. Bunu çok iyi kullanırsa onda da çok iyi bir mesafe kat edeceğiz. Bence Türk futbolunun yetiştirdiği en büyük santrfor olacak. Haaland, Ibrahimoviç... Bu seviyelerin oyuncusu olabilecek bir oyuncudan bahsediyorum. Eğer dediklerimizi yaparsa... Biz yolu göstereceğiz. Bertuğ da yürürse eğer o da Türk futbolu adına çok büyük kazanç olacaktır." sözlerini dile getirmişti.

Yerli Haaland Bertuğ Yıldırım milli takımda coştu

RENNES'E 5 MİLYON EUROYA TRANSFER OLDU
Rennes, Hatayspor’dan Bertuğ Yıldırım’ı kadrosuna kattığını açıklamıştı. Hatayspor, 5 milyon Euro’nun üzerinde gelir elde edecek. Bertuğ Yıldırım'ın Rennes'e transferinin resmiyet kazanması sonrasında Atakaş Hatayspor 5 milyon Euro'luk gelirin sahibi oldu. Böylece Aaron Boupendza'dan elde edilen 4 milyon 250 bin Euro'luk rekor gelir tarihe gömüldü. Gabonlu yıldız 2020-2021 sezonunda Trendyol Süper Lig'de 36 maçta attığı 22 golle gol kralı unvanına sahip olmuştu.

Haberin Devamı

BERTUĞ, ERMENİSTAN'A SİFTAH YAPTI
Türkiye, EURO 2024 Elemeleri D Grubu 5. maçında Ermenistan ile karşılaşmıştı. Yeni Eskişehir Stadyumu'nda oynanan maç 1-1 sona erdi. Konuk ekibin golü 49. dakikada Artak Dashyan'dan geldi. Milli takımımızın golünü ise 88. dakikada Bertuğ Yıldırım attı.

JAPONYA'YA KAYBETTİK
Genk'in maçlarını oynadığı Cegeka Arena'da oynanan maçı Japonya 4-2 kazanırken golleri; 15. dakikada Atsuki Ito, 28 ile 36. dakikalarda Keito Nakamura ve 78. dakikada penaltıdan Junya Ito kaydetti. A Milli Takımımız'ın gollerini ise 44. dakikada Ozan Kabak ve 61. dakikada Bertuğ Yıldırım kaydetti.

BERTUĞ'DAN 2. MAÇTA 2. GOL
A Millî Takım formasıyla çıktığı ilk 2 maçta 2 gol kaydetti.Bertuğ bu performansı hem taraftarlar tarafından alkış alırken hem de gelecek için umut kaynağı oldu.

Yazarlar