Demir Grup Sivasspor Yiğidolar'ın vazgeçilmezi Aatif Chahechouhe

Yiğidolar'ın vazgeçilmezi Aatif Chahechouhe

09.10.2013 - 11:41 | Son Güncellenme:

Sivasspor'da ikinci sezonunu geçiren Fas asıllı Fransız orta saha oyuncusu Aatif Chahechouhe, golleri ve sergilediği futbolla Yiğidolar'ın vazgeçilmezleri arasına girmeyi başardı

Yiğidoların vazgeçilmezi Aatif Chahechouhe

Sivasspor'un Fas asıllı Fransız orta saha oyuncusu Aatif Chahechouhe, ikinci sezonunda golleri ve sergilediği futbolla takımına önemli katkı sağlıyor.

Haberin Devamı

Yiğidolar'ın geçen sezon Bulgaristan'ın Chernomorets Burgas takımından kadrosuna kattığı Chahechouhe, gösterdiği performansla kısa sürede kırmızı-beyazlı takımın vazgeçilmezleri arasına girmeyi başardı.

Geçen sezon ligde 28 maçta 2 bin 221 dakika forma giyen Chahechouhe, bu maçlarda 6 kez gol sevinci yaşadı, 8 defa sarı kartla cezalandırıldı. Ziraat Türkiye Kupası'nda da geçen sezon 10 maçta görev alan Chahechouhe, bu karşılaşmalarda 2 kez fileleri havalandırdı.

İlk sezonunda sergilediği başarılı performansla taraftarın gözdesi haline gelen Chahechouhe, kırmızı-beyazlı ekibin yeni teknik direktörü Roberto Carlos'a da kısa sürede kendisini kabul ettirdi.

Sivasspor'daki ikinci sezonunda Carlos'un vazgeçilmezleri arasına girmeyi başaran Faslı futbolcu Chahechouhe, bu sezon ligin ilk 7 haftasındaki maçlarda ilk 11'de sahaya çıktı ve bu maçlarda rakip fileleri 4 kez havalandırma başarısı gösterdi.

Haberin Devamı

Chahechouhe, gol krallığı sıralamasında da 5 gollü Akhisar Belediyesporlu Oumar Niasse ve Fenerbahçeli Dirk Kuyt'tan sonra Kasımpaşalı Oscar Scarione, Beşiktaşlı Hugo Almeida, Medical Park Antalyasporlu Lamine Diarra ve Çaykur Rizesporlu Sercan Kaya ile ikinciliği paylaşıyor.

İkinci yarılarda sahne alıyor

Kırmızı-beyazlı formayla bu sezon 4 gole imza atan Chahechouhe, bu gollerin tamamını karşılaşmaların ikinci yarısında attı. Fenerbahçe'ye karşı 55, Eskişehirspor'a karşı 72. dakikada gol sevinci yaşayan Chahechouhe, Elazığspor filelerini ise 76 ve 89. dakikalarda havalandırdı.