Skorer Yılmaz Vural’ın, galibiyet hasreti sürüyor

Yılmaz Vural’ın, galibiyet hasreti sürüyor

23.04.2012 - 12:38 | Son Güncellenme:

.

Yılmaz Vural’ın, galibiyet hasreti sürüyor

Bank Asya 1. Lig’de bir alt lige düşmesi kesinleşen Sakaryaspor’un başında 10 maça çıkan teknik direktör Yılmaz Vural, takımıyla galibiyet elde edemedi.

Maddi imkansızlıklar nedeniyle transfer yapmadan altyapı ağırlıklı kadrosuyla sezona başlayan yeşil-siyahlı ekibe, tecrübeli teknik direktör Yılmaz Vural da çare olamadı. Türk futboluna birçok önemli ismi kazandıran Sakarya temsilcisi ile 10 maça çıkan Vural, bu maçlarda galibiyet elde edemedi.

Teknik direktör Şaban Yıldırım’ın ardından Konyaspor maçıyla takımın başına geçen Vural, şu ana kadar çıktığı 10 maçta 3 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı. Vural’ın öğrencileri, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Kartalspor ve Elazığspor maçlarında sahadan beraberlikle ayrılırken, Konyaspor, Adanaspor, Denizlispor, Göztepe, Karşıyaka, Çaykur Rizespor ve Kasımpaşa maçlarında ise mağlup oldu.

Sakaryaspor’u 17 puanla devralan Vural, takımıyla birlikte 31. hafta sonu itibariyle 20 puanla 17. sırada bulunuyor.

Çaykur Rizespor karşısında alınan mağlubiyetin ardından ligden düşmesi kesinleşen Sakaryaspor, hafta sonu konuk edeceği Güngörenspor’u mağlup ederek galibiyet hasretini sonlandırmak istiyor.