Adana Demirspor Younes Belhanda'dan inanılmaz performans! Süper Lig'de şov yapıyor

Younes Belhanda'dan inanılmaz performans! Süper Lig'de şov yapıyor

30.10.2022 - 18:47 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'in 12'nci haftasında Adana Demirspor, Kayserispor ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçta ev sahibi Adana Demirspor'da Younès Belhanda ilk 11'de başladı. Bu sezon dikkat çeken isimlerden olan Faslı futbolcu çıktığı maçta yine şovunu yaptı.

Younes Belhandadan inanılmaz performans Süper Ligde şov yapıyor

Süper Lig'in 12'nci haftasında Adana Demirspor, kendi evinde Kayserispor'u konuk etti. Heyecan dolu müsabaka Kadir Has Şehir Stadı'nda oynandı. Kritik maçta Adana Demirspor'un yıldızı Younes Belhanda ilk 11'de başladı. Bu sezon göstermiş olduğu performansla dikkat çeken Belhanda bu maçta da kalitesini konuşturdu.

Haberin Devamı

İLK GOL N'DİAYE'DEN

Maçın 12. dakikasında Adana Demirspor, Ndiaye'nin attığı gol ile 1-0 öne geçti. N'diaye, sol kanattaki Belhanda'yı buldu ve koşusuna devam etti. Belhanda'nın pasını penaltı noktasının solunda kontrol eden N'diaye, kalecinin sağından topu ağlara gönderdi. Senegalli futbolcu attığı gol ile ligdeki 2. golünü kaydetti.

Younes Belhandadan inanılmaz performans Süper Ligde şov yapıyor

VAR DEVREDE

20. dakikada Kayserispor'da Thiam, ceza sahasındaki Samet'in müdahalesi ile yerde kalınca Kayserisporlu oyuncular hakeme itiraz etti. Maçın hakemi oyunu devam ettirdi. Daha sonra VAR'a giden pozisyon sonrası hakemin kararı değişmedi ve mücadele hava atışı ile hareketlendi.

PENALTI KARARI İPTAL EDİLDİ

Heyecan dolu müsabakanın 39. dakikasında Adana Demirspor'da Onyekuru, ceza sahasında kaleci Bilal'in müdahalesi sonrası yerde kalınca maçın hakemi penaltı kararı verdi. Sonrasında pozisyon VAR'da incelendi ve penaltı kararı iptal edildi.

Haberin Devamı

ONYEKURU SAHNEDE

Adana Demirspor, Henry Onyekuru ile farkı ikiye çıkardı. Semih'in uzun topunda Kayserispor'un savunması hata yaptı ve topu kapan Onyekuru, ceza sahası sol çaprazından sağ ayağıyla uzak köşeye göndererek golü buldu. 

Younes Belhandadan inanılmaz performans Süper Ligde şov yapıyor

CEVAP GAVRANOVİC'DEN GELDİ 

Kayserispor'da Cardoso, sağ çaprazda ceza sahasına girmeden ortaladı, penaltı noktasının ilerisinden Gavronovic'in şutu kalecinin sağından ağlarla buluştu.

CARDOSO EŞİTLİĞİ GETİRDİ 

Kayserispor, Cardoso ile beraberliği buldu. Emrah Başsan, sağ kanattan ceza sahasına girmeden ortaladı, uzak direkte boş kalan Cardoso kafa ile topu uzak köşeden ağlarla buluşturdu 

BELHANDA FIRTINASI

Adana Demirspor'un yıldız ismi Younes Belhanda ligdeki verimliliğine devam ediyor. Bu sezon göstermiş olduğu performansla taraftarların dikkatini çeken Belhanda bu maçı da boş geçmedi. Faslı futbolcu, takımının 1. golünü atan N'diaye'ye asist yaptı. Bu sonuç ile Younes Belhanda bu sezonki 3. asistini yaptı.

Belhanda bu sezon Adana Demirspor forması ile toplam 11 resmi maça çıktı. Söz konusu maçlarda 5 kez rakip kaleyi sarsmayı başardı ve bunun yanında 3 kez takım arkadaşlarına gol pası verdi. Tecrübeli futbolcunun şu anki piyasa değeri 2 milyon euro olarak gösteriliyor.

Haberin Devamı

Younes Belhandadan inanılmaz performans Süper Ligde şov yapıyor

Heyecan dolu maç 2-2'lik skorla berabere bitti. Bu sonuç ile her iki takım hanesine 1'er puan yazdırdı. Adana Demirspor ligdeki puanını 23 yaptı. Kayserispor ise puanını 20 yaptı.