Dünyadan Futbol Yusuf Yazıcı, Rusya'ya çabuk alıştı! İnanılmaz performans

Yusuf Yazıcı, Rusya'ya çabuk alıştı! İnanılmaz performans

02.03.2022 - 20:44 | Son Güncellenme:

Fransa Ligue 1 ekibi Lille'in ara transfer ve tescil döneminde, Rusya Ligi ekiplerinden CSKA Moskova'ya kiraladığı Yusuf Yazıcı, yeni takımına çabuk alıştı. Tecrübeli futbolcu, takımının Sochi ile oynadığı karşılaşmada galibiyette başrol oynadı.

Yusuf Yazıcı, Rusyaya çabuk alıştı İnanılmaz performans

Rusya Ligi'nde Sochi ile CSKA Moskova karşı karşıya geldi. Kritik mücadeleye Yusuf Yazıcı damga vurdu. Fransa Ligue 1 ekibi Lille'den satın alma opsiyonuyla birlikte kiralanan Yusuf Yazıcı takımının 2-1 kazandığı maçta gollerde pası veren isim oldu.

Haberin Devamı

Yusuf Yazıcı, geçtiğimiz hafta oynanan Moskova derbisinde Spartak Moskova'ya karşı takımının tek golünü atmış ve maçın berabere bitmesini sağlamıştı. 25 yaşındaki on numara Sochi karşısındaki performansıyla birlikte yeni takımında 2 mücadelede 3 gole doğrudan etki etti.

Trabzonspor altyapısında futbola başlayan Yusuf Yazıcı, 2019-2020 sezonunda 17 milyon 500 bin euro bedelle Lille'e transfer olmuştu. Fransız temsilcisinde bu sezon forma şansı bulmakta zorlanan milli futbolcu devre arasında 350 bin euro kiralama bedeli ve satın alma opsiyonuyla CSKA Moskova'ya kiralandı.

ALEKSEY BEREZUTSKİ: YUSUF'UN HARİKA BİR SETİ VAR

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan CSKA Moskova Teknik Direktörü Aleksey Berezutski, milli oyuncu Yusuf Yazıcı için övgü dolu ifadeler kullandı. Yusuf Yazıcı'nın kendilerine büyük avantaj sağladığını belirten genç teknik adam, "Sabit parçalar futbolun önemli bir parçasıdır. Şu anda bunları mükemmel bir şekilde yerine getiren bir oyuncumuz var. Yusuf'tan bahsediyorum. Bu bize oyunun bu yönünde büyük bir avantaj sağlıyor" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı