Fransa Ligue 1 Yusuf Yazıcı'dan sürpriz imza! Ünlü isimle anlaşmaya vardı

Yusuf Yazıcı'dan sürpriz imza! Ünlü isimle anlaşmaya vardı

12.02.2024 - 11:01 | Son Güncellenme:

Bu sezon Lille formasıyla dikkat çeken bir performans ortaya koyan Yusuf Yazıcı yaz transfer dönemi sürpriz bir karara imza attı.

Yusuf Yazıcıdan sürpriz imza Ünlü isimle anlaşmaya vardı

 A Milli Takım forması giyen ve bu sezon Fransız ekibi Lille formasıyla harika bir sezon geçiren Yusuf Yazıcı menajerlik şirketini değiştirdi. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek 27 yaşındaki futbolcu Gol International şirketi bünyesine katıldı.

Haberin Devamı

Geçen sezonun devre arasında Trabzonspor'a kiralık olarak gelen ve beklentilerin altında kalan Yusuf Yazıcı bu sezon dikkat çeken bir performans sergiliyor. 27 yaşındaki ofansif oyuncu bu sezon Lille formasıyla 29 maçta 10 gol, 3 asistlik performans ortaya koydu.

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR
Kış transfer döneminde ismi bir çok kulüple anılan Yusuf Yazıcı'nın Fransız ekibiyle olan sözleşmesi önümüzdeki haziran ayında sona erecek. Milli futbolcunun ciddi bir imza parası karşılığında önemli bir kulübe imza atması bekleniyor.

Devre arası transfer döneminde Yusuf Yazıcı'nın ismi İspanya La Liga ekibi Real Betis ve Süper Lig'den Galatasaray'la anılmıştı. Lille'in bonservis isteği nedeniyle Yazıcı'nın transferi gerçekleşmemişti.

Haberin Devamı

18.5 MİLYON EUROYA GİTMİŞTİ

2012 yılında Trabzonspor alt yapısında futbola başlayan Yusuf Yazıcı 2019 yılında 18.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Lille'e transfer olmuştu. Yusuf 2021-2022 sezonunda CSKA Moskova ve 2022-2023 sezonunda ise Trabzonspor'a kiralanmıştı.

PINI ZAHAVI İLE ANLAŞTI!

Bir dönem kardeşi Cihan Yazıcı'nın menajerliğini yaptığı Yusuf Yazıcı ocak transfer döneminde Pini Zahavi'nin sahibi olduğu Gol International ile anlaşmaya vardı. Gol International şirketinde Robert Lewandowski, Valentin Rosier, Vincent Aboubakar ve Telles gibi isimler bulunuyor.

 

 

 

 

 

Yazarlar