Turkish Airlines Euroleague Zeljko Obradovic'ten net cevap! 'Hiçbir yerde çalışmam'

Zeljko Obradovic'ten net cevap! 'Hiçbir yerde çalışmam'

01.03.2024 - 18:30 | Son Güncellenme:

Turkish Airlines EuroLeague'de Anadolu Efes'i mağlup eden Partizan'da başantrenör Zeljko Obradovic çarpıcı bir açıklamada bulundu.

Zeljko Obradovicten net cevap Hiçbir yerde çalışmam

Sırbistan ekiplerinden Partizan'ı çalıştıran Zeljko Obradovic, Anadolu Efes mücadelesinin ardından düzenlenen basın toplantısında dikkat çeken ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

Partizan ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Sırp başantrenör, basın toplantısında geleceğine dair soruyu cevapladı.

Küçük bir taraftarın açtığı "Zeljko'ya babamdan daha çok güveniyorum" yazılı pankart hakkında konuşan Zeljko Obradovic şu ifadeleri kullandı:

"Kendimden çok oyun ve oyuncularım hakkında konuşmayı seviyorum, taraftarların benim de onlardan biri olduğumu ve bu kulübün en çok sevilen koçu olduğumu ortaya koymaları beni gururlandırıyor ve mutlu ediyor. Kupanın ardından insanların bana her türlü desteği verdiği birçok mesaj aldım, geleceğimden hiç şüphem yok."

Partizan dışında bir yerde çalışmayı düşünmediğini belirten Zeljko Obradovic, "Bu gelenek daima devam etmeli. Çocuklarla dolu bir salon gördüğümde gözlerim doluyor. Bununla gurur duyuyorum çünkü yeni Partizan hayranları doğuyor. Kendimi Partizan dışında hiçbir yerde görmüyorum. Ya burada kalırım ya da hiçbir yerde çalışmam" dedi.

Haberin Devamı

Anadolu Efes'i mağlup eden Partizan, Turkish Airlines EuroLeague'de bu sezon 13'üncü kez parkeden zaferle ayrıldı.

Yazarlar