1.Lig Zıvalıoğlu: 'Her geçen gün performansımız yükseliyor'

Zıvalıoğlu: 'Her geçen gün performansımız yükseliyor'

29.09.2015 - 14:52 | Son Güncellenme:

1461 Trabzon Teknik Direktörü Hamdi Zıvalıoğlu, takım olarak her geçen gün yükselen bir performanslarının olduğunu söyledi.

Zıvalıoğlu: Her geçen gün performansımız yükseliyor

PTT 1. Lig'in 7. haftasında 2 Ekim Cuma günü Boluspor'a konuk olacak 1461 Trabzon'da teknik direktör Hamdi Zıvalıoğlu, zorlu müsabaka öncesinde açıklamalarda bulundu. Zıvalıoğlu, takım olma yolunda ilerlediklerini belirterek, "Sahada takım olarak güçlü duruyoruz. Ne yaptığını bilen bir ekibimiz var. Üstüne kata kata hedefimize doğru ilerleyeceğiz" dedi.

Haberin Devamı

"YÜKSELEN BİR PERFORMANSIMIZ VAR"

Takımın her hafta üzerine koyarak gitmesinin mutluluğunu yaşadıklarını da kaydeden Zıvalıoğlu, “Her geçen gün yükselen bir performansımız var. Bu durumdan son derece memnunuz. Zaman zaman şanssız puanlar da kaybettik. İç saha avantajımızı kullanamıyoruz. Biz oysa evimizde oynadığımız her maça kazanmak için çıkıyoruz. İnşallah bundan sonraki maçlarımızda seyircimizin sayısı daha çok artar. Oyuncularımızı ne kadar çok desteklersek özgüven olarak üste doğru daha emin adımlarla ilerleyeceklerini düşünüyorum" diye konuştu.

Boluspor ile oynayacakları maçın hazırlıklarını sürdürdüklerini hatırlatan Zıvalıoğlu, "Milli maç öncesi moral bulma anlamında önemli bir karşılaşma olacak. İnşallah cuma günü istediğimiz sonuçla sahadan ayrılarak milli maç arasına moralli gireceğiz ve sonrasında da taraftarlarımıza daha iyi, aldığı sonuçlarla kendilerini sevindirecek bir 1461 Trabzon izlettireceğiz” ifadelerini kullandı.

Yazarlar