Beşiktaş Zlatan Ibrahimovic'ten PSG'ye taş! 'Messi'ye sahip olmanız yetmez'

Zlatan Ibrahimovic'ten PSG'ye taş! 'Messi'ye sahip olmanız yetmez'

31.10.2022 - 13:51 | Son Güncellenme:

İtalyan ekibi Milan'da sakatlığı nedeniyle bir süredir forma giyemeyen Zlatan Ibrahimovic, Fransız basınına konuştu. Ibra, PSG takımına iğneleyici konuşmaktan geri durmadı.

Zlatan Ibrahimovicten PSGye taş Messiye sahip olmanız yetmez

Sakatlığı sebebiyle bu sezon henüz forma giyemeyen Zlatan Ibrahimovic, Fransız televizyonu Canal+'a açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

ŞAMPİYONLUĞUN MİMARLARINDAN
Milan'ın 2021/22 sezonunda İtalya Serie A'da 11 yıl sonra şampiyonluğa ulaşmasında büyük rol oynayan ve 27 maçta 8 gol, 3 asistlik performans gösteren Ibrahimovic, sol diz ön çapraz bağlarından sakatlanmıştı.

SÖZLEŞME UZATTI
Şampiyonluğun ardından Milan, sözleşmesi sona eren Zlatan Ibrahimovic'in sakatlığı bulunmasına rağmen sözleşmesini 1 yıl uzamıştı. Milano ekibinin resmi siteden yaptığı açıklamada, “Milan, Zlatan Ibrahimovic ile 30 Haziran 2023’e kadar yeni sözleşme imzalamaktan mutluluk duyar. İsveçli forvet 11 numaralı formayı giymeye devam edecek” ifadelerine yer almıştı

AMELİYAT OLDU
Sezonun tamamlanmasının ardından Milano ekibinden yapılan açıklamada ise İsveçli yıldızın dizinden ameliyat olacağı ve en az 7-8 forma giyemeyeceği belirtilmişti.

Haberin Devamı

Ibrahimovic sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda konuyla ilgili, "Dizimdeki şişlik 6 aydır var. Takımla son 6 ayda sadece 10 kez antrenman yapabildim. Her gün ağrı kesici alıyordum ve uyku düzenim yoktu. Sahada daha önce hiç bu kadar acı çekmemiştim. Emekli olmayacağım ve yakında döneceğim." ifadelerini kullanmıştı.

'MBAPPE, NEYMAR VE MESSI'YE SAHİP OLMANIZ YETMEZ'
Paris Saint Germain'den ayrıldıktan sonra Fransız futbolunun ve Ligue 1'in kötüye gittiğini söyleyen Ibrahimovic, "Fransa'dan ayrıldığımdan günden bu yana onlar için her şey kötüye gitti. Fransa'da konuşacakları bir şey yok. Fransa'nın bana ihtiyacı var, benim Fransa'ya değil. Mbappe, Neymar ve Messi'ye sahip olmanız yetmez." ifadelerini kullandı.

KULÜBEDE SAÇINI ÇEKTİ TEKME ATTI
İtalyan basınına yansıyan görüntülerde Zlatan Ibrahimovic, takımının Juventus ile oynadığı karşılaşmada adeta yerinde duramadı. Mücadeleyi sakatlığı nedeniyle tribünden takip etmek zorunda kalan İsveçli yıldızın takım arkadaşına yaptığı hareketler kameralara yakalandı.

Maçta yaşanan ataklarda oldukça heyecanlanan Ibrahimovic, ön tarafında oturan takım arkadaşı Alexis Saelemaekers'ın saçını çekerken, koltuğa da tekme attı. Yıldız golcünün bu hareketleri İtalyan futbolseverlerin oldukça dikkatini çekti.

Haberin Devamı

Yazarlar