BursaSpor "Zor bir maç bizi bekliyor"

"Zor bir maç bizi bekliyor"

26.10.2012 - 13:08 | Son Güncellenme:

Bursaspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, iyi bir bayram geçirilmesi dileğinde bulunurken Trabzonspor maçına da değindi, "Bizi zor bir karşılaşma bekliyor" dedi.

Zor bir maç bizi bekliyor

Yeşil beyazlı ulübün televizyonuna açıklamalarda bulunan Ertuğrul Sağlam, "Önce tüm İslam aleminin, ülkemizin ve camiamızın Kurban bayramını kutluyorum. Paylaşmanın ve kardeşliğin ön planda olduğu bir bayram temenni ediyorum. Tabiiki bu duyguların bayramda kalmayıp bayramdan sonrada devam etmesini diliyorum" diye konuştu.

"KARŞILIĞINI PUAN OLARAK ALAMADIK"

Hafta sonunda oynayacakları Trabzonspor müsabakası hakkında da görüşlerini açıklayan Erntuğrul Sağlam, "Taraftarlarımıza güzel bir bayram yaşatmak istiyoruz" dedikten sonra şunları söyledi:
"İki takım da bugüne kadar beklentisinin altında kaldı. Gerçi lige baktığımız zaman bütün takımlar sıkıntı içerisinde. Ligin lideri bile bu sıkıntıları yaşıyor. Fakat biz bu sıkıntıları üst düzeyde yaşayan bir takım olduk. Ligdeki tüm takımlar bu sıkıntıları yaşadığı için bizim de ligin zirvesiyle aramızda 5 puanlık bir fark var. Biraz dikkatli olsaydık şu anda 20 puanda olabilirdik. Oynadığımız futbolun karşılığını puan olarak alamadık."

"ŞANSSIZLIĞI BİTİRMEK İSTİYORUZ"

Ertuğrul Sağlam, 2 maç üst üste kazanan bir takımın üst sıralara çıkacak durumda olduğunu hatırlatırken de şöyle konuştu:

"Takım oyarak 4 maçlık zorlu seriyi, en az kayıpla atlatmak istiyoruz. Bu serinin ikinci maçı da Trabzonspor. Deplasmanda kazanamama şanssızlığını bu maçta bitirmek istiyoruz. Galibiyetle ayrılıp üst basamaklara çıkmak istiyoruz. Bizi zor bir karşılaşma bekliyor. Biz kendi kalitemizi sahaya yansıtıp bayramda taraftarımıza güzel bir gün yaşatmak istiyoruz."

Yazarlar