Trabzonspor Zoraki antrenman!

Zoraki antrenman!

27.04.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor’da kadro dışı bırakılan 6 futbolcu arasında yer alan Özer’in, zorla idmana çıktığı iddia edildi. Özer’in ısrarcı davranarak idmana girdiği belirtildi.

Zoraki antrenman

Trabzonspor’da dün şaşkınlık verici bir olay yaşandı. Kadro dışı bırakıldıkları belirtilen 6 futbolcudan Özer Hurmacı’nın zoraki olarak dünkü antrenmana katıldığı belirtildi.

Haberin Devamı

Bordo-mavililerde başkan Muharrem Usta’nın, “Fenerbahçe maçı sonrası radikal kararlar alacağız” ifadesinin ardından harekete geçen yönetim; Özer, Erkan, Marin, Fatih, Sefa ve Cavanda’yı kadro dışı bıraktı ve bu karar, adı geçen futbolculara tebliğ edildi.

Ancak bu isimler arasında yer alan ve dün sabah basına kapalı olarak gerçekleştirilen çalışma öncesinde takımdan ayrı olarak çalışması istenen Özer Hurmacı karara tepki gösterdi. Kadro dışı bırakılmasını gerektirecek bir durum olmadığını ifade eden Özer, iddialara göre antrenmana çıkmakta ısrarcı davranarak çalışmalara katıldı.

Gençlere gün doğdu

Sadi Tekelioğlu döneminde A takımda şans bulmaya başlayan ancak Hami Mandıralı’nın göreve gelmesiyle kadro derinliği kazanıldığı için geri planda kalan genç oyunculara da gün doğdu. Muhammet Beşir, Yavuz, Semih, Melih, Yusuf Yazıcı, Savaş, Abdülkadir, Mehmet Yeşil ve Denizhan’ın kalan 4 haftada daha çok şans bulması bekleniyor.

Haberin Devamı

Yeni hoca aranıyor

Sezon sonuna kadar Hami Mandıralı ile yoluna devam edecek olan Trabzonspor, gelecek sezon için teknik direktör arayışlarını hızlandırdı.

Karadeniz ekibinin, Portekiz’in Braga takımını çalıştıran Paulo Fonseca ile sıcak temas halinde olduğu ifade edildi. Yönetimin Mircea Lucescu’dan da vazgeçmediği öne sürüldü. Yerli teknik adam olarak Ersun Yanal ismi yeniden gündeme geldi.

Trabzonspor’un dün yaptığı taktik ağırlıklı antrenmanına, kadro dışı kalanlar dışında sakat olan Ramazan katılmadı.

Zoraki antrenman

Yazarlar