Cadde Son Umut filmi Türkçe dublajlı fragmanı çok izlendi

Son Umut filmi Türkçe dublajlı fragmanı çok izlendi

24.11.2014 - 14:46 | Son Güncellenme:

Russell Crowe'un yönetmenliğini yaptığı film Türkiye için özel Türkçe dublajlı fragmanı yayınlandı! Başrollerde Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan'ın da yer aldığı Son umut filminden Türkiye'ye özel dublajlı fragman videosu izlemek için lütfen tıklayınız...

Son Umut filmi Türkçe dublajlı fragmanı çok izlendi

Yönetmenliğini Russell Crowe'un üstlendiği ve başrollerini Olga Kurylenko, Yılmaz Erdoğan ve Cem Yılmaz'ın paylaştığı Son Umut filminden Türkiye'ye özel bir fragman yayınlandı!

Çanakkale Savaşı'nda 4 yıl sonra savaşa gönderdiği üç oğlunun kaderini öğrenmek için Türkiye'ye gelen Avustralyalı çiftçi Connor'un hikayesini perdeye taşıyan film görkemli sahneleriyle de dikkat çekecek gibi görünüyor.

Crowe'un ilk yönetmenlik tecrübesi olan film savaşın 100. yılında, 26 Aralık tarihinde izleyicitle buluşacak. Filmin galasıysa 5 Aralık'ta Zorlu Center'da gerçekleştirilecek!Beyazperde

Russel Crowe Kimdir?

2001 yılında Gladyatör filmiyle en iyi oyuncu Akademi Ödülü'nü almıştır. Amerikan Gangsteri filminde ise Dedektif Richie Roberts karakterini canlandırmıştır. Ayrıca, 2001 yılı yapımı biyografik drama filmi olan A Beautiful Mind'da ki oynadığı John Nash rolü için En İyi Erkek Oyuncu BAFTA Ödülünü almıştır.

Ödülleri

BAFTA Ödülleri : En İyi Erkek Oyuncu - 2001 A Beautiful Mind
Akademi Ödülleri : En İyi Erkek Oyuncu - 2000 Gladiator
Altın Küre Ödülleri : En İyi Erkek Oyuncu - Drama - 2002 A Beautiful Mind
Screen Actors Guild Awards : En İyi Erkek Oyuncu - Sinema - 2001 A Beautiful Mind

Filme Ait Özet & Detaylar


Avusturalyalı bir adam Çanakkale Savaşıhalen devam ederken Türk topraklarının yolunu tutar. Yegane amacı savaşta bir daha haber alamadığı 3 oğlunun izini bulmaktır… Yönetmenliğini ünlü oyuncu Russell Crowe’un üstlendiği filmin senaryosu ise Andrew Anastasios ve Andrew Knight ikilisine ait. Filmin oyuncu kadrosunda Crowe'un yanı sıra Olga Kurylenko ve Türk oyuncular Cem Yılmaz, Yılmaz Erdogan da yer alıyor.

Orijinal adı : The Water Diviner
Dağıtımcı : Mars Dağıtım
Yapım yılı : 2014

İşte Türkiye'ye özel fragman: