Cadde Yetenek Sizsiniz Türkiye'de 2. Tur heyecanı devam edecek

Yetenek Sizsiniz Türkiye'de 2. Tur heyecanı devam edecek

25.01.2015 - 10:15 | Son Güncellenme:

Yetenek Sizsiniz Türkiye 2.tur heyecanı devam ediyor. Bu akşam ekrana gelecek Yetenek Sizsiniz Türkiye'de en çok oyu kim alacak ? TV8'in sevilen yarışması Yetenek Sizsiniz Türkiye yeni bölüm detayları haberimizde...

Yetenek Sizsiniz Türkiyede 2. Tur heyecanı devam edecek

Yetenek Sizsiniz Türkiye 2.tur heyecanı devam ediyor. Bu akşam ekrana gelecek Yetenek Sizsiniz Türkiye'de en çok oyu kim alacak ?

Haberin Devamı

Yayın Tarihi : 25 Ocak Pazar / 20.00

Acun Ilıcalı, Eser Yenenler, Murat Boz ve Özgü Namal’ın jüriliğini yaptığı, sunuculuğunu ise Alp Kırşan’ın üstlendiği “Yetenek Sizsiniz Türkiye” bu hafta da dopdolu!

Renkli jüri üyesi, eğlenceli sunucusuyla Pazar yeni bölümü ile TV8 ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam eden Yetenek Sizsiniz Türkiye’de, 2.Tur heyecanı devam ediyor. Stüdyodaki izleyicilerin oylaması ile yarı finale kalma şansını yakalayacak olan yarışmacılar, en iyi performanslarını sergilemeye çalışırken, en yüksek oyu alabilmek için kıyasıya mücadele edecek.

Geçen hafta yayınlanan Yetenek Sizsiniz Türkiye’de; yarışmacılardan Skate Parkur’un performansı büyük beğeni topladı. Hem jüri üyelerinin hem de izleyicilerin beğenisini kazanan Skate Parkur grubu %97 oy alarak yarı finale kaldı.

Haberin Devamı

“Yetenek Sizsiniz Türkiye” Pazar akşamı TV8’de!