Cadde 'Starın 'süper'i olmaz'

'Starın 'süper'i olmaz'

26.04.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Kendisine 1982 yılında ‘Süperstar’ ibaresi konulduğunu söyleyen Ajda Pekkan, “Bir insan ya stardır ya da değildir. Süperi falan olmaz” dedi

Starın süperi olmaz

Ünlü isimlerin, kız çocuklarının eğitimi için kaleme aldığı öykülerden oluşan ve gazeteci Ömür Sabuncuoğlu’nun hazırladığı ‘Onlar’ın Öyküsü’ adlı kitabın tanıtımı Çırağan Sarayı’nda yapıldı. ‘Sessizlik’ adlı öyküsüyle kitaba destek olan Ajda Pekkan, ‘Süperstar’ lakabıyla ilgili, “1982 yılında kondu o ibare ama neden dendiğini çok anlamadım. Bir insan ya stardır ya da değildir. Süperi falan olmaz, kusura bakmayın. Benzinin de süperi var” dedi.

Haberin Devamı

Starın süperi olmaz

Türkiye’de müzik dünyasından kimseyi takip etmediğini söyleyen sanatçı, “Dünya müziği dinliyorum. Kendi şarkılarımla çok alakam yok” şeklinde konuştu. Birilerinin veliahtı olma durumuna sıcak bakmadığını belirten Pekkan, “Bir Zeki Müren geldi mi? Bir Bülent Ersoy olacak mı? Bir Ajda Pekkan da olmayacak” açıklamasını yaptı. Pekkan, “Kalbiniz boş mu?” sorusuna ise, “Mutluyum, hayvanlarım var ve sağlıklıyım. Biri olursa söylerim” yanıtını verdi.

Starın süperi olmaz
Kızına Mihran adını koyacak

Kitapda, ‘Kilitli Dolap’ adlı öyküyü kaleme alan Şükran Ovalı, kızına Mihran adını koyacağını söyledi. Beş aylık hamile olan oyuncu, öyküyü yazmayı bitirdikten sonra rüyasında kızının olacağını gördüğünü söyledi.