Cadde Şükran Ovalı ayrılığının perde arkası

Şükran Ovalı ayrılığının perde arkası

03.06.2016 - 13:13 | Son Güncellenme:

Nurgül Yeşilçay'ın diziye veda etmesinin ardından sonra kadroya dahil olan Şükran Ovalı da iki bölüm sonra diziye veda ediyor. İddialara göre; önümüzdeki sezon devam edecek dizinin senaryosunda Erkan Petekkaya'ya bir sevgili yazılmayacak.

Şükran Ovalı ayrılığının perde arkası

MynetMagazin'de yer alan habere göre Nurgül Yeşilçay'ın yerine sete dahil olan Şükran Ovalı'nın da ömrü kısa sürdü. Geçtiğimiz haftalarda sete geç gelen Petekkaya; "Bütün ekibi böyle bekletemezsin. Bunu yapmaya hakkın yok" diyen Ovalı'ya "Bu dizide oynamanın sebebi benim. Bana söz söylemeye hakkın yok" demişti. Şükran Ovalı da yaşanan bu tartışmanın ardından, Endemol Shine yetkililerine "Gelecek sezon diziden ayrılmak istiyorum" demişti.

ŞÜKRAN OVALI İÇİN SON 2 BÖLÜM

Haberin Devamı

Şükran Ovalı için senaryoya bir ölüm sahnesi eklendiği ve iki bölüm sonra diziye veda edeceği öğrenildi. İddialara göre; önümüzdeki sezon devam edecek dizinin senaryosunda Erkan Petekkaya'ya bir sevgili yazılmayacak.

Dizide Alina Boz ve gençlere ağırlık verilecek. Oyuncularla 13 bölümlük anlaşma yapılacak. Eğer 13 bölümde beklenen reytinge ulaşılmazsa diziye son verilecek.

Hatırlanacağı üzere dizinin başrol oyuncuları Erkan Petekkaya ile Nurgül Yeşilçay arasında öpüşme sahnesinde başlayan tartışma mahkemeye taşınmıştı. Petekkaya'ya küfür eden Yeşilçay, yapım firması tarafından 52. bölümde öldürülüp diziden gönderilmişti.