Cadde Sungurlar 11. Bölüm ekrana kilitledi!

Sungurlar 11. Bölüm ekrana kilitledi!

03.01.2015 - 11:00 | Son Güncellenme:

Samanyolu Tv'nin izlenme rekorları kıran dizisi Sungurlar nefes kesen bir bölüm ile ekrana geldi. Örgütün Sungurlar'a kurduğu yeni tuzak nelere sebep oldu? Sungurlar 11. Bölümden kaçırdığınız detaylar haberimizde.

Sungurlar 11. Bölüm ekrana kilitledi

Sezonun en iddialı yapımları arasında gösterilen ve reytinglerde zirveye yerleşen Sungurlar, 11. bölümüyle izleyicilerle buluştu. Sungurlar dizisinin yeni bölümü olan 11. Bölüm'ünde neler oldu? Cumartesi günlerinin en çok izlenen dizisi Sungurlar, Ortadoğu ve Türkiye üzerinde oynanan büyük oyunları yeni bölümleriyle ekrana taşımaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Düzenlenecek büyük saldırıyı deşifre edebilecek tek kişi olan Maya’nın örgütün eline geçmesi Sungurlar’da paniğe neden olur. Örgüt, Maya’nın canice bir yöntemle öldürülmesine karar verirken, Serdar, Maya ve Naza’yı örgütün elinden almak için bir plan hazırlar. Ancak bu sırda Ayasofya saldırısı ile ilgili bir gelişme yaşanır. Albay, 12 bombacının Türkiye’ye sızmakta olduğu bilgisine ulaşır ve bombacıların Suriye’den çıkmadan etkisiz hale getirilmesini ister. Derhal operasyona başlayan Sungurlar, Suriye’de büyük bir ihanetle karşı karşıya kalır.

Sungurlar, Şahmaran'ın teslim edilmesini istediği dört teröristi vermek istemeyince örgütün ilçeye yerleştirdiği bombaları patlatacağı bilgisine ulaştı. İlçenin dört bir yanına bombalar gizleyen örgüt, okulları ve hastaneleri tehdit etti. Masum insanları öldürmeyi planlayan örgütü durdurmak için ise Sungurlar harekete geçti. Yaşanacak katliamı durdurmak isteyen Serdar ve ekibinin dört teröristi vermekten başka çaresi kalmadı.

Haberin Devamı

Sungurlar son bölümde teröristleri teslim etmek üzere harekete geçen ekip, bu kez Zafir'in hazırladığı bir oyunla karşılaştı. Doktor büyük bir ihanete uğrarken Sungurlar, örgütün hain tuzağına düştü. Şahmaran'ın peşinde olan Meryem ise onu yakaladı ve maskesini düşürerek gerçek yüzünü ortaya çıkardı.

SUNGURLAR SON BÖLÜM

Sungular 11. Bölüm Fragmanı