Cadde Sungurlar 18. son bölümde büyük tehlike-izle

Sungurlar 18. son bölümde büyük tehlike-izle

23.02.2015 - 09:48 | Son Güncellenme:

Cumartesi günlerinin ilgiyle takip edilen dizisi Sungurlar bu hafta heyecan dolu bir bölüm ile seyirci karşısına çıktı. Şahmaran Sungurlar'ın elindedir. Tehlike büyük. Sungurlar 18. son bölümü izleyemeyenler haberimizde son bölüm detaylarını bulabilirler..

Sungurlar 18. son bölümde büyük tehlike-izle

Sezonun en iddialı yapımları arasında gösterilen Sungurlar, Cumartesi akşamı sürprizlerle dolu 18. bölümüyle izleyicilerle buluştu.

Haberin Devamı

Doktor’un kazayla vurduğu Serdar, ağır yaralı halde bölgeden uzak bir çiftliğe götürülür. Eline geçen fırsatı kaçırmak istemeyen Şahmaran, takas konusunda Doktor’u kandırmaya ve onu oyalamaya devam eder. Buna müdahale etmeye çalışan Kordon Celil, çocuğunun olduğu kreşe bir teröristin saldırı düzenlediği bilgisini alınca planları altüst olur. Celil operasyona hazırlanırken Doktor da Şahmaran’ı takasa götürmeye karar verir. Ancak bu tehlikeli oyun Doktor’un büyük bir acı yaşamasına neden olur. Karargahta ise farklı bir telaş vardır. Albay’ın görevinden alınmasının üzerine komuta yetkisi Naza’ya verilir. Naza ilk operasyonunda, örgüte beklemediği bir darbe indirir.

Şahmaran’ı ele geçiren Sungurlar, Türkiye’ye dönmek için büyük bir tehlikeyi göze almak zorunda kalır. Doktor ve Celil, Zafir’in operasyondan ayrılması konusunda anlaşmazlığa düşer ve bu anlaşmazlık kavgaya dönüşür. Serdar Komutan, her ikisine de kavgayı bırakmalarını tembihler, aksi halde istifa etmelerini isteyeceğini söyler. Ancak bu sırada Zafir’in Şahmaran’ın adamları tarafından yakalanması, Doktor ve Celil arasında yeni bir kavga başlatır. Üstüne bir de Sungurlar’ın deşifre olması, bardağı taşıran son damla olur. Serdar Komutan, Şahmaran’ı alıp Türkiye’ye dönmek ister ancak Zafir’i elinde tutan Şahmaran, Doktor’u kullanarak Sungurlar’ı birbirine düşürür.

Haberin Devamı

SUNGURLAR 18. SON BÖLÜM İZLE