Cadde Sungurlar 20. bölümde neler oldu?-izle

Sungurlar 20. bölümde neler oldu?-izle

06.03.2015 - 10:01 | Son Güncellenme:

Samanyolu ekranının ilgiyle takip edilen dizisi Sungurlar bu hafta yine nefes kesen bir bölüm ile ekrana geldi. Cumartesi akşamının vazgeçilmezleri arasında olan dizi Sungurlar 20. son bölüm ve detaylar haberimizde...

Sungurlar 20. bölümde neler oldu-izle

Sungurlar dizisinin yeni bölümü olan 20. Bölüm'ünde neler oldu? Cumartesi günlerinin en çok izlenen dizisi Sungurlar, Ortadoğu ve Türkiye üzerinde oynanan büyük oyunları yeni bölümleriyle ekrana taşımaya devam etti.

Haberin Devamı

Şahmaran’ın yakalanarak Türkiye’ye getirilmesi büyük bir iç savaş tehlikesine yol açar. Türkiye’nin farklı noktalarındaki örgüt üyeleri aldıkları eylem emirleriyle harekete geçmeye başlar. Serdar, örgüt üyelerinin yuvalandığı yeri tespit eder ancak bu sırada terör örgütünün içine sızan ve deşifre olan Celil için ölüm kararı verildiği haberi ulaşır.

Diğer bir yanda ortaya çıkan Güven adındaki örgüt üyesi Sungurlar’ı içten çökertmek için Naza’yı kullanmaya çalışır. Güven, Naza’yı geçmişindeki bir olayla tehdit ederek onun, eski istihbarat birimine dönmesini ister. Serdar’a ihanet etmek istemeyen Naza ise zor bir karar vermek zorunda kalır.

SUNGURLAR 20. SON BÖLÜM İZLE