Cadde Sungurlar son bölümde nefesler tutuldu-izle

Sungurlar son bölümde nefesler tutuldu-izle

16.02.2015 - 12:21 | Son Güncellenme:

Samanyolu Tv'de yayınlanan dizi Sungurlar son bölümü ile yine herkesin dikkatini çekti. 17. bölüm ile ekrana gelen Sungurlar'da heyecan doruktaydı. İşe Sungurlar son bölümde kaçırdığınız ayrıntılar..

Sungurlar son bölümde nefesler tutuldu-izle

Cumartesi günlerinin en çok izlenen dizisi Sungurlar, Ortadoğu ve Türkiye üzerinde oynanan büyük oyunları yepyeni bölümüyle ekrana taşımaya devam etti. Serdar Komutan'ın Riskli Oyunu Sezonun en iddialı yapımları arasında gösterilen Sungurlar, Cumartesi akşamı sürprizlerle dolu 17. bölümüyle izleyiciyle buluştu.

Haberin Devamı

İşte son bölümden ayrıntılar..

Sungurlar'ın Arasına Nifak Sokma Oyunu Şahmaran’ı ele geçiren Sungurlar, Türkiye’ye dönmek için büyük bir tehlikeyi göze almak zorunda kalır. Doktor ve Celil, Zafir’in operasyondan ayrılması konusunda anlaşmazlığa düşer ve bu anlaşmazlık kavgaya dönüşür. Serdar Komutan, her ikisine de kavgayı bırakmalarını tembihler, aksi halde istifa etmelerini isteyeceğini söyler.

Ancak bu sırada Zafir’in Şahmaran’ın adamları tarafından yakalanması, Doktor ve Celil arasında yeni bir kavga başlatır. Üstüne bir de Sungurlar’ın deşifre olması, bardağı taşıran son damla olur. Serdar Komutan, Şahmaran’ı alıp Türkiye’ye dönmek ister ancak Zafir’i elinde tutan Şahmaran, Doktor’u kullanarak Sungurlar’ı birbirine düşürür.

Haberin Devamı


SUNGURLAR SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Sungurlar 17. Bölüm Fragmanı