Cadde Sungurlar son bölümde tehlikeli plan-izle

Sungurlar son bölümde tehlikeli plan-izle

25.03.2015 - 10:27 | Son Güncellenme:

Serdar Komutan ve ekibi yine tehlikeye atılıyor. Sungurlar 22. son bölümü ile herkesi ekrana kilitledi. Cumartesi akşamlarının ilgiyle takip edilen dizisi Sungurlar son bölümde izleyemediğiniz detaylar haberimizde.

Sungurlar son bölümde tehlikeli plan-izle

Sungurlar dizisinin son bölümü olan 22. Bölüm'ünde neler oldu? Cumartesi günlerinin en çok izlenen dizisi Sungurlar, Ortadoğu ve Türkiye üzerinde oynanan büyük oyunları yeni bölümleriyle ekrana taşımaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Serdar Komutan ve ekibi, patlamak üzere olan bombaları imha etmek için harekete geçer. Ancak bombaların patlamasına sadece saniyeler kalmıştır. Güven ve Şahmaran ise Sungurlar’a büyük bir acı yaşatmak için tehlikeli bir planı devreye koyar. Bu sırada Topal, ailesini arayan Meryem’i Sungurlar’a düşman etmek için bir oyun oynar ve onu terör örgütü üyesi Şeyh Ahmet ailesinin yanına götürür. Meryem, örgüt üyesi aileyi kendi ailesi ve Şeyh Ahmet’i de babası zanneder. Büyük suçlara karışan Şeyh Ahmet’i yakalamak için operasyon düzenleyen Serdar Komutan, karşısında Meryem’i bulur.

SUNGURLAR SON BÖLÜM İZLE

Yapımcı : Salih Asan

Yönetmen: Engin Koç

Senaryo: Samim Utku

Oyuncular :

Mert Kılıç (Serdar Yüzbaşı)

Haberin Devamı

Bora Karakul (Doktor)

Merve Anlağan (Meryem)

Mehmet Küçük (Ferman)

Onur Emre Teber (Fedai)

Yıldız Güngör (Gülsüm)

Emre Taşkıran (Yusuf)

Zeki Gürdal K.Oğlu (Topal)

Aydın Koç (Şahmar)

Yılmaz Şerif (Ahmet)