Cadde Survivor All Star 8. bölüm ekrana kilitledi!-izle

Survivor All Star 8. bölüm ekrana kilitledi!-izle

05.03.2015 - 18:38 | Son Güncellenme:

Survivor izleyenleri ekrana kilitledi.. TV8 ekranında yayınlanan Survivor All Star dün akşam 8. bölüm ile ekrana geldi. İlk elemenin ardından adada neler yaşandı? Survivor son bölüm ve ayrıntılar haberimizde..

Survivor All Star 8. bölüm ekrana kilitledi-izle

Bu hafta Survivor All star’da hem birbirlerine hem de adalarına alışmaya başlayan takımlar neler yaşadı? Adadaki yaşamları için dün akşam kazanadıkları ödül ne? Bu ödülü hangi takım kazandı?

Haberin Devamı

Survivor All Star’da geçtiğimiz hafta sembol oyununda tüm yarışmacılar Kıbrıs’a direkt gidebilme yolunda bir adım atmak için bireysel olarak mücadele etti. Erkekler takımında son ikiye kalan Doğukan Manço ile Anıl Tetik’in büyük rekabeti sonucunda sembolü alan isim Anıl Tetik oldu. Kızlar takımında ise son ikiye kalan Merve Aydın ve Serenay Aktaş’ın kıyasıya mücadelesi sonucunda sembolü almayı başaran isim Serenay Aktaş oldu.

Ünlüler ve gönüllülerin yarıştığı Survivor All Star’da Pascal Nouma, Ahmet Dursun, Doğukan Manço, Hasan Yalnızoğlu, Hilmi Cem İntepe, Turabi Çamkıran, Bozok Gören, Anıl Tetik, Hakan Hatipoğlu, Taner Özdeş, Serenay Aktaş, Merve Aydın, Almeda Abazi, Duygu Çetinkaya, Merve Oflaz, Fulya Keskin, Begüm Yücetan, Sahra Işık, Berna Canbeldek, Seda Aktuğlu, Özlem Çalın ve Nadya Zagli adada kalmak için büyük bir mücadele verdi.

Haberin Devamı

Survivor All Star Cumartesi-Pazar-Pazartesi-Salı TV8’de.

SURVİVOR ALL STAR 8. SON BÖLÜM İÇİN TIKLAYINIZ