Cadde Survivor Hakan'a eşinden ret!

Survivor Hakan'a eşinden ret!

08.07.2015 - 09:25 | Son Güncellenme:

'Survivor'dan elendikten sonra en büyük hayalini açıklayan Hakan Hatipoğlu'nun bu hayaline eşi Gizem Akın'dan olumsuz yanıt geldi.

Survivor Hakana eşinden ret

'Survivor All Star'da 17 hafta yarışıp adaya veda eden Hakan Hatipoğlu önceki gün eşi Gizem Akın'la Nişantaşı'nda bir mekanda görüntülendi. Çıkışta eşiyle objektiflere poz veren Hatipoğlu, ada yaşantısında uzattığı sakallarını bir dizi projesi için kestirmediğini söyleyip "Eşimde seviyor zaten sakallarımı şimdilik kestirmeyeceğim. Bir proje için kestirmemem gerekiyor" dedi.

Haberin Devamı

"Turabi parayı ve itibarı iyi kullansın"

Hakan Hatipoğlu, aynı takımda yarıştığı Doğukan Manço'nun kendisi için söylediği "Oyunu da kişiliğini de sattı" sözlerine "Ben her şeyi adada bıraktım ama bırakamayanlar olmuş. Üzüldüm tabii orada epey bir aramız soğuk insanlar vardı. İyi bir arkadaşım, babasına da saygım var. Gönül isterdi iyi bitsin sağlık olsun. Biz medeni insanlarız ben gittim ona sarıldım. Benim herkese tahammülüm var. Finale çıksaymışız 18 kişi karşımızda olacakmış onu gördüm" diyerek, cevap verdi. Turabi'nin şampiyonluğu hak ettiğini de sözlerine ekleyen Hatipoğlu "Onunla da konuştuk helalleştik. İnşallah parayı ve bu itibarı iyi bir şekilde değerlendirir. Bence yakıştı Turabi'ye" diye konuştu.

Haberin Devamı

Eşinden Hakan’a büyük şok

Baba olmayı planlandığının hatırlatılması üzerine "Plan benim de planın sahibi burada. O bir şey yapmadan olmaz. Gizem okey derse ben her zaman 'okey' derim. Yaz sonrası falan..." şeklinde konuşan Hatipoğlu, bu sırada eşi Gizem Akın'ın "Ben şimdilik düşünmüyorum" sözleri üzerine kısa süreli şaşkınlık yaşadı. Eşinin bu sözlerine şaşıran Hatipoğlu, daha sonra gazetecilere dönerek "Yok yok şaka yapıyor" diyerek durumu toparlamaya çalıştı.