Futbol 9 kişi çıktıkları maçı 6 kişiyle tamamladılar

9 kişi çıktıkları maçı 6 kişiyle tamamladılar

06.12.2015 - 17:21 | Son Güncellenme:

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11. grupta mücadele eden Çanakkalespor Futbol Kulübü, Kestel Belediyespor'la oynayacağı karşılaşmaya, A takım futbolcuları gelmedi. Kırmızı-beyazlı ekip, U-17 takımından çağrılan 9 futbolcuyla başladığı karşılaşmada 3 futbolcusu sakatlanınca, karşılaşmayı hükmen 3-0 mağlup bitirdi.

9 kişi çıktıkları maçı 6 kişiyle tamamladılar

BAL Ligi 11. grupta mücadele eden Çanakkalespor Futbol Kulübü, ligin 10. hafta karşılaşmasında kendi sahasında Kestel Belediyespor'u konuk etti. Ancak Çanakkalespor A takımı futbolcuları, yaşanan bir tartışma nedeniyle, karşılaşmadan hemen önce maça çıkmayacaklarını söyledi. Maç saati yaklaşınca takımın sahaya gelmediğini gören teknik yönetim, sahaya U-17 takımıyla çıkmaya karar verdi. Son anda çağrılan genç futbolculardan ancak 9 tanesi maça gelebildi. Çanakkalespor, karşılaşmaya bu 9 futbolcuyla başladı. Oynanan karşılaşmanın 12. dakikasında Kestel Belediyespor 1-0 öne geçti. Bu esnada Çanakkalespor'dan bir futbolcu sakatlandı. Yedek futbolcu da olmadığı için Çanakkalespor maça 8 kişi devam etti. Kırmızı-beyazlı ekip, 17 ve 19. dakikalarda kalesinde 2 gol daha gördü. Bu sırada da 2 futbolcusu daha sakatlanarak oyun dışı kaldı. Çanakkalespor, sahada 6 kişi kalınca hakem karşılaşmayı sonlandırdı. Kestel Belediyespor, 3-0 hükmen galip sayılacak.

Haberin Devamı

Çanakkalespor yönetimi ise yaşanan durumla ilgili bir değerlendirme yapılacağını, önümüzdeki haftalarda takımın mücadelesine devam edeceğini açıkladı. Çanakaklespor Futbol Kulübü, topladığı 13 puanla ligin 6. sırasında yer alıyor.

Yazarlar