Cadde Tuba Büyüküstün hakkında flaş iddia!

Tuba Büyüküstün hakkında flaş iddia!

21.06.2017 - 07:05 | Son Güncellenme:

'Cesur ve Güzel'in yıldızı Tuba Büyüküstün ile görüntülenen işletmeci Umut Evirgen'in, birlikte çekilen fotoğraflara silahlı adamlarla el koydurduğu iddia edildi. Konuyla ilgili açıklamada bulunmak yerine adeta sırra kadem basan ünlü oyuncunun, olaylar unutulana kadar yurt dışında kalacağı ileri sürüldü.

Tuba Büyüküstün hakkında flaş iddia

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; kendisi gibi oyuncu olan Onur Saylak'la 6 yıllık evliliğini 5 Haziran'da bitiren Tuba Büyüksütün ile gizli aşk yaşadığı iddia edilen ve önceki gün birlikte görüntülenince gazetecilere saldıran genç işletmeci Umut Evirgen, kayıplara karıştı.

Haberin Devamı

MGD'DEN KINAMA...

Her yaz tatilini Bodrum'da geçiren güzel oyuncunun, yurt dışına çıkıp olaylar unutulana kadar orada kalacağı öne sürüldü. Evirgen'in, Emirgan'daki mekanında Büyüküstün'le yakalanınca silahlı adamlarını görevini yapmakta olan gazetecilerin üzerine salması, MGD (Magazin Gazetecileri Derneği) tarafından şu açıklamayla kınandı:
"Basın mensubunun yapmaya çalıştığı haberden dolayı İstanbul'un merkezinde silahlı gaspa uğramaları asla kabul edilemez. Aydın Hamza ile İsmail Bayrak'a yapılan saldırıyı; tüm gazetecilere yapılmış olarak kabul ediyoruz. Magazin Gazetecileri Derneği olarak suç duyurusunun takipçisi olacağız."

GÖZALTINDALAR

Görevini yapmakta olan Takvim muhabiri Aydın Hamza ile Hürriyet gazetesi muhabiri İsmail Bayrak, önceki gün Emirgan'da işletmeci Umut Evirgen ve Tuba Büyüküstün'ü görüntüleyince işletmecinin silahlı korumaları tarafından saldırıya uğradı. Hamza ve Bayrak'ın fotoğraf makinelerini silah zoruyla gasp eden B.A. ve D.A. polis tarafından gözaltına alındı. Sorguya alınan şehir eşkıyalarının bugün adliyeye sevk edileceği öğrenildi.