Cadde Türkiye'de ilk EDM albüm Görkem Sala'dan

Türkiye'de ilk EDM albüm Görkem Sala'dan

10.04.2017 - 16:17 | Son Güncellenme:

Görkem Sala henüz 1992 doğumlu genç bir DJ. Ancak çok iddialı bir CV'ye sahip.

Türkiyede ilk EDM albüm Görkem Saladan

EDM'nin (elektronik dans müzik) önemli isimlerinden Görkem Sala'nın, DK Records Türkiye etiketi taşıyan albümü 'His Diyarı' tüm müzik marketlerde ve dijital platformlarda...

Haberin Devamı

Bir EDM albümü olmasının yanı sıra içinde barındırdığı müzikal öğelerle her müzik zevkinden kişiye hitap eden 'His Diyarı' albümündeki tüm şarkıların söz, müzik ve aranjesi Görkem Sala'ya ait. Genç DJ, hayranları tarafından heyecanla beklenen albümü için uzun bir stüdyo sürecinden geçti.

Kayıtları DK Müzik Stüdyosu'nda gerçekleştirilen albümde canlı enstrümanlar da kullanıldı. Albümdeki ‘His’, ‘Bir Deste ’ ve ‘Yarın’ şarkılarında EDM tarzından farklı olarak Hip Hop tarzı şarkılar da bulunuyor.

Görkem Sala'nin ilk albümünden yayınlanan ilk single ‘Haz’ için çekilen videonun yönetmen koltuğunda Murat Yılmaz oturdu. Çekimleri Eskişehir Tren Garı’nda gerçekleştirilen ‘Haz’da, Görkem Sala’ya kalabalık bir cast ekibinin eşlik etmesinin yanı sıra profesyonel bir dansçı grubu da videoda yer alıyor. Videoda styling sorumluluğunu Gizem Merter üstlendi. Görkem Sala'nın ilk albümünün hikayesini anlatan şarkının videosu kısa süre içinde müzikseverlerle buluşacak.

Haberin Devamı

'His Diyarı' albümünde bulunan şarkılar
1. Haz
2. Bune dünya kardeşim
3. Salıncak
4. Bir deste
5. Limon küfü
6. Mürdüm
7. His
8. Jammu remix
9. Yarın