Cadde Türkiye yılbaşında ne izledi?

Türkiye yılbaşında ne izledi?

02.01.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Televizyon kanallarının yılbaşı için hazırladığı özel programlar kıyasıya rekabete sahne oldu. Geceyi yayınladığı ‘O Ses Türkiye Yılbaşı Özel’ ve ‘Hoşgeldin 2016’ programlarıyla zirvede tamamlayan TV8 ise gecenin kazananı olan kanaldı

Türkiye yılbaşında ne izledi

Yeni yılı evde karşılayanlar için televizyon kanallarının her biri özel yayın akışları ve programlar hazırladı. Kanallar arasında yaşanan reyting rekabetinde kazanan ise TV 8 oldu. Kanalın sahibi Acun Ilıcalı’nın sunuculuğunu üstlendiği Hadise, Murat Boz, Ebru Gündeş, Gökhan Özoğuz ve Hakan Özoğuz’un jüri koltuğunda oturduğu ‘O Ses Türkiye Yılbaşı Özel’ programında ünlü isimler sahneye çıkarak geceye damga vurdu.

Haberin Devamı

Hem AB’de hem Total’de

Seda Bakan, Aras Bulut İynemli, Emre Kınay ve Aslı Enver gibi sanatçıların sahne aldığı yarışma programı günü, hem Total hem de AB Grubu’nda zirvede tamamladı. Total’de yüzde 10.12 reyting alan yarışma programı 100 kişiden 24’ü tarafından izlenerek birinci oldu.

Aynı başarısını AB Grubu’nda da gösteren ‘O Ses Türkiye Yılbaşı özel programı’ yüzde 11.72 reyting alarak her 100 kişiden 30’u tarafından izlendi. 2016 yılının ilk dakikalarında Ebru Gündeş, Murat Boz, Hadise, Gökhan Özoğuz ve Hakan Özoğuz’un verdikleri mini konserle yayınlanan ‘Hoşgeldin 2016’ programı da üst sıralarda yer aldı. Total’de dördüncü olan program AB Grubu’nda ise ikinci sırada yer aldı. TV 8 böylece ABC1 reyting sıralamasında ilk iki sırada yer alarak seneyi tamamladı.

Haberin Devamı

Geniş Aile takip etti

İzleyicinin ikinci alternatifi ise Star TV’de ilk kez ekrana gelen başrollerini Ufuk Özkan, Fırat Tanış, Bülent Çolak ve Ahmet Sarılmaz’ın paylaştığı ‘Geniş Aile Yapıştır’ filmi oldu. Total’de üçüncü olan film, AB Grubu’nda ise dördüncü olarak günü tamamladı.