Basketbol Ufuk Sarıca: 'Bir türlü takım olamadık'

Ufuk Sarıca: 'Bir türlü takım olamadık'

14.04.2016 - 14:26 | Son Güncellenme:

Spor Toto Basketbol Ligi'nde 16 Nisan Cumartesi günü cezası sebebiyle seyircisiz müsabakada Torku Konyaspor'u ağırlayacak Pınar Karşıyaka'da başantrenör Ufuk Sarıca, play-off'u garantilemek ve ligi daha üst sıralarda bitirmek için kalan maçları kazanmak istediklerini bildirdi.

Ufuk Sarıca: Bir türlü takım olamadık

Sarıca, yaptığı yazılı açıklamada, hafta sonu yine zor maçlardan birine çıkacaklarını belirtti. Torku Konyaspor'un kümede kalma için son şanslarını değerlendirdiğini kaydeden Sarıca, açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Haberin Devamı

"Biz de play-off'u garantilemek ve daha üst sıralarda ligi bitirmek için kalan maçları kazanmak istiyoruz. Sezon başından beri eksikliklerimiz hala devam ediyor, bir türlü tam takım olamadık. Bracey Wright'ın durum belli değil, oynama ihtimali var. Thomas Abercrombie'nin sakatlığı var ancak oynayabileceğini düşünüyorum. Rakiplerimiz 6 yabancıyla oynarken yaklaşık son 2 aydır 4 yabancı bazen 3 yabancıyla sahada yer alabiliyoruz. Bu olumsuz şartlara rağmen sahada en iyi mücadeleyi yapmaya çalışıyoruz. Torku Konyaspor önünde seyircisiz oynayacağımızı düşünürsek oldukça zor bir karşılaşma bizi bekliyor."

Yazarlar