Skorer SÜPER KUPA SÜPER MAÇ

SÜPER KUPA SÜPER MAÇ

17.08.2008 - 00:04 | Son Güncellenme:

ŞAMPİYON Galatasaray ile Türkiye Kupası’nın sahibi Kayserispor, bu akşam Süper Kupa için Almanya’da karşı karşıya geliyor. Duisburg MSW Arena statında saat 21.00’de başlayacak maçı Selçuk Dereli yönetecek. Galatasaray’da, Ümit Karan ve Arda sakatlıkları nedeniyle oynayamayacak.

SÜPER KUPA SÜPER MAÇ

SÜPER KUPA SÜPER MAÇ


SÜPER KUPA SÜPER MAÇ



STAT: Duisburg MSW Arena, SAAT: 21.00, HAKEM: Selçuk Dereli, YAYIN: TRT1, SAKAT: Ümit Karan, Arda, Linderoth, E.Güngör, M.Güven, Orkun (Galatasaray) / Cangele, Olembe, Escobar, Kamber (Kayserispor)

Üçüncü mücadele
Üçüncü kez düzenlenen TFF Süper Kupa’yı, 2006 yılında Beşiktaş, 2007’de ise Fenerbahçe kazandı. Beşiktaş, Almanya’nın Frankfurt kentinde oynanan maçta Galatasaray’ı 1-0 yenerek ilk Süper Kupa’yı müzesine götürmüştü. Fenerbahçe ise Köln’de yapılan karşılaşmada Beşiktaş’ı 2-1 mağlup ederek hedefe ulaşmıştı.

‘Kupayı alacağız’
Cim-Bom’da yönetici Mümtaz Tahincioğlu, Süper Kupa’yı kazanacaklarını iddia etti. Kafileyle birlikte Almanya’ya giden Tahincioğlu, “Kupayı almaya gidiyoruz, alacağımıza da inanıyoruz” dedi. Sarı-kırmızılı yönetici, Steaua maçının moral bozukluğuna neden olmadığını da ifade ederek, “Böyle bir neticeyi erken almak iyi oldu. Yapılması gereken yenilikler ve düzenlemeler ortaya çıkınca sezon başında bunları yaşamak daha iyi oluyor” diye konuştu.

Yazarlar