Cadde Ünlü ekran yüzü ölümden döndü!

Ünlü ekran yüzü ölümden döndü!

04.06.2016 - 11:40 | Son Güncellenme:

Ünlü spiker ve sunucu Ceren Akdağ, katıldığı şenlikte çıkan yangın sebebiyle zehirlenirken, yanlış müdahale sonucu korku dolu dakikalar yaşadığını iddia etti.

Ünlü ekran yüzü ölümden döndü

Organizasyon firması ve Bahçeşehir Üniversitesi'nin 16 Mayıs tarihinde düzenlediği festivalde gerçekleşen Athena konseri sırasında çıkan yangın, yan stantta bulunan Ceren Akdağ'ı da oldukça olumsuz etkiledi.

Haberin Devamı

Medyaradar'ın haberine göre; yangın tüpünü yanlış kullanan organizasyon yetkilileri ile güvenlik, Akdağ ve 6 kişinin zehirlenmesine sebep oldu. Ambulans bulunmamasıyla beraber patlama ihtimali bulunan fritöze müdahale edilmeyince yangın tekrar alev aldı ve plastik stant üstleri yandı. Konser alanında bulunan 2 bin kişinin canları da tehlikeye atılarak güvenlik önlemi alınmadı.

Ekran yüzü ve marka danışmanlığı yapan Akdağ, olaydan sonra sorumluluğun alınmasını ve kimyasal madde bulaşan gıda malzemelerinin zararının karşılanması talebi karşısında sonuç alamayınca soluğu mahkemede aldı.

"ALLAH KORUDU"

Zararlarının tazmini için iyi niyetli ve sulh olma yönündeki yaklaşımlarının kabul görmediğini belirten Akdağ, "Hiç bir suç cezasız kalmaz. Kendi adımın ve markanın adının karışmış olduğu bu olaydan çok üzgünüm. CHakkımızı elbetteki mahkemede alacağız ama yaşanılan rezalet bir çok cana mal olabilirdi. Hepimizi Allah korudu" şeklinde konuştu.

Ünlü ekran yüzü ölümden döndü