Cadde Ünlü yönetmen İstanbul’da

Ünlü yönetmen İstanbul’da

08.09.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü yönetmen Peter Webber’in yeni filminde başrolleri Kaan Urgancıoğlu ve Gönül Nagiyeva paylaşacak

Ünlü yönetmen İstanbul’da

‘İnci Küpeli Kız’ filmiyle üç dalda Oscar’a, iki dalda Altın Palmiye’ye aday gösterilen dünyaca ünlü İngiliz yönetmen Peter Webber, yeni filminin cast çalışmaları için İstanbul’a geldi. Webber; bir mekanda Kaan Urgancıoğlu, Gönül Nagiyeva ve menajer/cast direktörü Gizem Oğuz’la buluştu. İki oyuncuyla sözlü anlaşma sağlayan yönetmen, oyuncular ve Oğuz’la çektirdiği fotoğrafı Instagram’dan paylaşarak “Teşekkür ederim” notunu yazdı. Saraybosna Film Festivali sonrası planladığı tatilini yarıda keserek İstanbul’a gelen ünlü yönetmen, Türk kahvesi içmeyi de ihmal etmedi.

Haberin Devamı

Çekimler seneye

Urgancıoğlu ve Nagiyeva’nın başrolünü paylaşacağı film psikolojik drama türünde olacak. Hikayesi belli olan filmin senaryosu ise henüz yazım aşamasında. Senaryo bittikten sonra Urgancıoğlu ve Nagiyeva’yla resmi şartlar konuşularak, sözleşme imzalanacak.

Önümüzdeki yaz çekimleri başlayacak olan projenin tamamına yakın sahneleri İstanbul’da geçecek. Büyük bir prodüksiyonla çekilecek olan filmin kadrosunda sürpriz isimlerde yer alacak.