Cadde Ünlülerin kar manzaraları

Ünlülerin kar manzaraları

08.01.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

İstanbul’u etkisi altına alan kar yağışı ünlülerin evinden mahsur kalmasına sebep olurken, bazılarını ise çocuklar gibi sevindirdi. Ünlü isimler kar manzarası altında çektirdiği birbirinden ilginç fotoğrafı sosyal medya hesaplarından paylaştı

Ünlülerin kar manzaraları

Mahsur kaldılar

‘Avrupa Yakası’ dizisinde Yaprak karakteriyle fenomen olan Hale Caneroğlu’nun Göktürk’teki villasına kar kütlesi düştü.

Ünlülerin kar manzaraları


Camın yarısından çoğunu kar kaplanması nedeniyle oluşan kütleyi oyuncunun eşi Özgür Fidanoğlu temizledi. Eşinin karı temizlerken fotoğrafını Instagram sayfasında paylaşan Caneroğlu, “Babamız iş başında” yazdı. İpek Açar’da stüdyoya gitmeye çalışırken yolda kaldı. Şarkıcı çektiği selfie fotoğrafı paylaşarak, “Stüdyoya gidebilir miyim acaba diye bir girişimde bulundum ama evimizin sokağından bile çıkamıyorum. Sanırım zorunlu tatil” diyerek kendisine izin verdi. maNga grubunun solisti Ferman Akgül’ün kar yüzünden vanası dondu. Kürekle karları temizleyen Akgül, “Donmuş vanamızı tekrar çalıştırmanın zaferi... Bugün evde mahsuruz. Bütün planlar iptal” diyerek kürekle fotoğrafını paylaştı.

Haberin Devamı

Kardan adam planı

Ünlülerin kar manzaraları


‘Cesur ve Güzel’ dizisinde ‘Cesur’ karakterini canlandıran Kıvanç Tatlıtuğ, kardan adam yapmaya çalıştı.

Evinin bahçesine çıkan Tatlıtuğ’u eşi Başak Dizer fotoğrafladı. Eşinin Instagram sayfasında paylaşan Dizer, “Kardan adam yapacakmış. Planı bu” yazdı. Tatlıtuğ, daha sonra bahçede köpeğiyle kar keyfi yaptı. Ajda Pekkan ise kar yağışını evinden izledi. Yapay mum eşliğinde Pekkan, villasının manzarasını takipçileriyle paylaştı.

Ailece beyaz keyif

Esra Erol, çocukları Ömer ve Ali’yle kar topu oynadı. Çektirdiği fotoğrafı Instagram sayfasında paylaşan sunucu, objektife mutluluk pozu verdi. Ceyda Düvenci, eşi Bülent Şakrak ve kızı Melisa da kar topu keyfi yapan aileler arasındaydı. Bir arkadaşlarının da katıldığı kar topu savaşından sonra Düvenci, çektiği selfie fotoğrafı paylaşarak, “Bir harika bir ekibiz dostum” diyerek emoji koydu. Ayrılacakları iddia edilen Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak ikilisi de kar topu oynayan ikizleri Maya ve Toprak’ın karesini aynı anda paylaşması dikkat çekti.

Haberin Devamı

Ünlülerin kar manzaraları

Merve Boluğur ve Aslı Enver de tek başına kar altında selfie yaptı. ‘İstanbullu Gelin’ dizisinde oynayacak olan Enver, “Dersimi çalışıyorum” diyerek gülücük koydu. Boluğur ise, “Kar yağmış” dedi.

Köpekleriyle gezdiler

Yalın ve Biricik Suden de kar keyfini köpekleriyle çıkardı. Bankta köpeğiyle çektirdiği fotoğrafı paylaşan şarkıcı, “Bu havayı en çok o seviyor” diye yazdı. Biricik Suden ise kendi boyundan büyük Newfoundland cinsi köpeği Tatanka’yla yürüyüşe yaptı. Suden, “Kutup
ayısıyla yürüyüşteyiz” diyerek espri yaptı.


Ünlülerin kar manzaraları


Aşk pozu

Cansu Tosun, sevgilisi Erkan Kolçak Köstendil’in kar topu keyfine arkadaşları Şebnem Bozoklu da katıldı. Kar yağışı altında selfie yapan Köstendil, “İlaç gibi geldi” diyerek gülerken fotoğrafını paylaştı.