Cadde Ustaya sade veda

Ustaya sade veda

12.08.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Türk pop müziğinde birçok yıldızın şan hocalığını yapan Siyavuşgil’i, Gülben Ergen ve Selami Şahin dışında öğrencileri son yolculuğunda yalnız bıraktı

Ustaya sade veda

Türk pop müziğinin ‘Süperstar’ı Ajda Pekkan başta olmak üzere, Gülben Ergen, Hande Yener ve Hülya Avşar gibi birçok ismin şan hocalığını yapan, geçen cuma vefat eden opera sanatçısı Erdem Siyavuşgil’in (69) cenazesi önceki gün Feriköy Mezarlığı’nda defnedildi. Teşvikiye Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazına sanatçının ailesi ve öğrencileri katıldı. Cenazede usta sanatçının ailesi ise, yıllarca birlikte çalıştığı isimleri vefasızlıkla suçladı. Cenazeye usta ismin birlikte çalıştığı kişilerden Gülben Ergen ve Selami Şahin dışında ünlü isim katılmadı.

Haberin Devamı

‘Keşke çocuğum olsaydı’

Sanatçının ablası Şükran Torunoğlu’nun konuşması ise duygusal anlar yaşanmasına sebep oldu. Torunoğlu, “En çok evlenemeden, çoluk çocuk sahibi olmadan hayata veda ettiğine üzülüyorum. ‘Keşke benim de bir çocuğum olsaydı’ derdi son zamanlarda. Öğrencilerini çocuk bilirdi ama bakıcılarla yaşadı. En çok aile kurmak isterdi” diyerek gözyaşları döktü. Ablasına yapılan vefasızlığa sitem eden Torunoğlu, “Ajda, Hülya bakın yok. Tatildeler tamam ama...” dedi.

Yazarlar